Άρης Σερβετάλης: “Θα κάνω το εμβόλιο τελευταίος”

Ο Άρης Σερβετάλης μίλησε στο Secret των Παραπολιτικών για το κλείσιμο των θεάτρων και των κινηματογράφων και πώς περνάει τον χρόνο του κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε στη στενή σχέση που διατηρεί με την εκκλησία και η οποία είναι γνωστή τα τελευταία χρόνια καθώς είναι ένας από τους καλλιτέχνες με ισχυρό θρησκευτικό αποτύπωμα.

«Με το lockdown μού έχει λείψει πολύ η εκκλησία. Γιατί, όπως υπάρχουν τα σουπερμάσκετ για την τροφή του σώματος, έτσι είναι και οι εκκλησίες για την πνευματική τροφή. Και στις εκκλησίες δεν πας επειδή είσαι υγιής. Πας επειδή νοσείς πνευματικά. Θα έπρεπε να είναι ανοιχτές» ανέφερε ο Άρης Σερβετάλης και πρόσθεσε για τον ερχομό του εμβολίου κατά του κορονοϊού. «Είμαι πολύ επιφυλακτικός, επειδή διαφημιζεται σαν σωτήρας και νομίζω πως θα είμαι από τους τελευταίους που θα το κάνουν».

Η ταινία «Μήλα» με τον Άρη Σερβετάλη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα Οσκαρ 2021

Το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού θα αναλάβει την έγκαιρη ολοκλήρωση των διαδικασιών εκπροσώπησης της Ελλάδας στην 93η διοργάνωση των Βραβείων OSCAR, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Η υπόθεση: Μια αναπάντεχη επιδημία, που προκαλεί ξαφνική αμνησία στους ανθρώπους, βρίσκει τον Άρη, ένα άνδρα γύρω στα 40, (Άρης Σερβετάλης) να ακολουθεί ένα πρόγραμμα αποκατάστασης που έχει ειδικά σχεδιαστεί για να χτίσει ένας αμνησιακός μια καινούργια ζωή.

Πηγή: https://thecaller.gr/lifestyle/aris-servetalis-tha-ime-apo-tous-telefteous-pou-tha-kanoun-to-emvolio/

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin