Ζώδια: Επιτέλους σταθερότητα στις σχέσεις, εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου

Η φετινή χρονιά δημιούργησε σε πολλούς αρκετές δυσκολίες, τόσο στις προσωπικές τους σχέσεις όσο και στις συνεργασίες τους.

Η δοκιμασία στην οποία μας έβαλε, έβγαλε στην επιφάνεια τα τρωτά τους σημεία, και μας ανάγκασε να προχωρήσουμε σε αρκετές αναθεωρήσεις.

Για όσους, δούλεψαν πραγματικά πάνω σε αυτές, έρχεται η ώρα της πολυπόθητης δικαίωσης.

Στις 15/12 τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Κρόνος, λίγο πριν αποχωρήσουν από τα ζώδια του Σκορπιού και του Αιγόκερω, αντίστοιχα, θα συναντηθούν σε όψη εξάγωνου (24ο 49’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου της Αφροδίτης με τον Κρόνο, θα καταφέρουμε να διευθετήσουμε οριστικά μια οικονομική μας υπόθεση που μας απασχολεί καιρό, θα οργανώσουμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο την δουλειά μας, θα πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον μια επαγγελματικής συνεργασίας η οποία θα έχει διάρκεια.

θα βάλουμε την σχέση μας με τον σύντροφο μας σε σταθερές βάσεις, θα δώσουμε πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τα αγαπημένα μας πρόσωπα, από την άλλη πλευρά όσες σχέσεις ξεκινήσουν αυτές τις ημέρες θα βασίζονται κυρίως στην ουσία και όχι τόσο στο συναίσθημα, ενώ μπορεί να είναι και σχέσεις με διαφορά ηλικίας.

Επίσης,  σε ότι αφορά την εξωτερική μας εμφάνιση, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την όψη για να προχωρήσουμε σε μια αισθητική επέμβαση, η οποία θα μας βοηθήσει να δείξουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή τόσο για τους Σκορπιούς και τους Ταύρους όσο και για τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους των 2 τελευταίων ημερών καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Πολύ καλά τα νέα για εσάς τους Κριούς. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σταθερή  οικονομική συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έρθετε πιο κοντά με το ερωτικό σας ταίρι, βάζοντας τη σχέση σας σε γερά θεμέλια.

ΤΑΥΡΟΣ

Το χαμόγελο επιστρέφει και πάλι στα χείλη σας. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Σκορπιού  με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική για εσάς νέα επαγγελματική συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αρχίσετε να σχεδιάζετε μαζί με τον σύντροφο σας το μέλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θετικές εξελίξεις περιμένουν αυτές τις ημέρες εσάς τους Διδύμους. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει να πάρετε την επιβράβευση της αποτελεσματικής σας δουλειάς από τους συναδέλφους σας. Ενώ σε ότι αφορά την εμφάνιση σας, θα προχωρήσετε  σε μια αλλαγή η οποία θα σας ανανεώσει, και θα έχει διάρκεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε νέες βάσεις θα βάλετε την ζωή σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι.  Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς  ζώδιο του   Σκορπιού με τον Κρόνο που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε ένα σχέδιο σας το οποίο μπορεί να μπει άμεσα σε πρακτική εφαρμογή. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα πάρουν σοβαρές αποφάσεις για την ερωτική τους σχέση, ενώ οι αδέσμευτοι, είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια σχέση με ηλικιακή διαφορά.

ΛΕΩΝ

Λύσεις στα θέματα που απασχολούν τα μέλη της οικογένειας σας θα δώσετε εσείς οι Λέοντες. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βρείτε πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τα συγγενικά σας πρόσωπα. Ενώ, αρκετοί από εσάς, θα προχωρήσετε σε αλλαγές στο χώρο του σπιτιού σας κάνοντας τον πιο όμορφο και λειτουργικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σημαντικές συζητήσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον  Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συζήτησης,  με τις οργανωτικές σας ικανότητες και την αποτελεσματικότητα σας. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξετε στο ταίρι σας ότι είστε άνθρωπος των πράξεων και όχι των λόγων.

ΖΥΓΟΣ

Με χαρά θα δείτε τα οικονομικά σας να βελτιώνονται. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη  από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια οικονομική συνεργασία, η οποία θα βελτιώσει τα οικονομικά σας. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, θα πείσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα ότι, μπορούν να στηρίζονται σε εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το καλύτερο δώρο για το τέλος θα σας αφήσει η Αφροδίτη σε εσάς τους Σκορπιούς. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το  ζώδιο σας  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προβάλετε την δουλειά σας και τις ικανότητες σας με τον καλύτερο τρόπο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσετε με ιδιαίτερη σιγουριά τα συναισθήματα σας στους φίλους και στον σύντροφο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα χαρτιά σας κρυφά θα κρατήσετε για λίγο ακόμα εσείς οι Τοξότες. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε μια οικονομική συμφωνία με απόλυτη μυστικότητα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να διαφυλάξετε την ερωτική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σημαντικούς συμμάχους θα βρείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Κρόνο λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να βρείτε ισχυρούς υποστηρικτές των μελλοντικών σας σχεδίων, μέσα από το φιλικό σας κύκλο. Ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση με ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον καλύτερο τρόπο θα κλείσει η χρονιά για εσάς τους Υδροχόους. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από ζώδιο του Σκορπιού  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία, για την οποία δουλέψατε σκληρά και αθόρυβα. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι, έχετε προετοιμάσει τον εαυτό σας για τις ευθύνες που πρόκειται να αναλάβετε.

ΙΧΘΥΣ

Με οδηγό το προσωπικό σας συμφέρον θα κινηθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες.Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού  με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να έρθετε πιο κοντά με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον, και να ξεκινήσετε μια προσωπική σχέση ή μια συνεργασία, από την στιγμή που έχετε την διαβεβαίωση ότι, μπορούν να βοηθήσουν στην υλοποίηση των προσωπικών και επαγγελματικών σας σχεδίων.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

Photo cover:pixabay.com/Karen Warfel

Πηγή: https://www.oroskopos.tv/exagono-afroditis-kronoy-statherotita-stis-scheseis/?fbclid=IwAR3cvheJjmG4SYrtfAYGl10VYq6nF1LMVCGBQ1snriJ8eHZ9U7a_nVONdCY

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin