Οι πέντε διάσημοι άντρες που έχουν κάνει φυλακή

Η χρυσόσκονη του Χόλιγουντ, όταν δεν μπορείς να την διαχειριστείς, πολλές φορές μετατρέπεται σε κάγκελα φυλακής.

Χάνεται όλη η μαγεία και το παραμύθι.

Πολλοί διάσημοι έχουν καταγεγραμμένο στο παρελθόν τους γεγονότα που δεν θέλουν να θυμούνται. Αυτόφωρα, δικαστήρια, τιμωρίες και κυρίως κατακραυγή και απαξίωση.

Πέντε διάσημοι άνδρες που τα προβλήματα με το νόμο τους οδήγησαν στην φυλακή.

Σον Πεν

Ο Σον Πεν είναι ένας αγαπημένος ηθοποιός του Hollywood, με όσκαρ στο ενεργητικό του και πολύ γνωστός για τον έντονο χαρακτήρα του. Έχει αντιμετωπίσει αρκετές φορές προβλήματα με το νόμο. Έχει καταδικαστεί σε 60 ημέρες φυλακή για επίθεση και χειροδικία σε συνεργάτη του. Είναι γνωστό άλλωστε, ότι και η πρώην γυναίκα του Μαντόνα είχε πρόβλημα με τον χαρακτήρα του, καθώς είχαν και έντονους οικογενειακούς διαξιφισμούς και την κακοποιούσε.

Κρις Μπράουν

Ο Κρίς Μπράουν γνωστός σταρ της R&B όταν είχε σχέση με τη Ριάνα τον κατάγγειλε για βία και ξυλοδαρμό. Το ασυγκράτητο του χαρακτήρα του τον έστειλε στην φυλακή διότι διέπραξε επιπλέον συμβάν κατά τη περίοδο της αναστολής του.

Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, ο ήρωας που ενσάρκωσε τον Iron Man, είχε συνεχή προβλήματα με το νόμο, για χρήση ουσιών, από μικρή ηλικία. Έχει καταδικαστεί και έχει εκτίσει και μέρος της ποινής του σε κρατική φυλακή. Έχει δώσει μεγάλη μάχη για να απεξαρτηθεί.

Μαρκ Γουόλμπεργκ

Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ είναι ένας διάσημος καλλιτέχνης που έχει περάσει από πολλά στάδια της show biz. Μοντέλο, τραγουδιστής και ηθοποιός. Είχε ένα περιστατικό όπου καβγάδισε με έναν άντρα, τον χτύπησε και τον άφησε αναίσθητο. Η τελική έκτιση της ποινής του ήταν μόνο 45 ημέρες

Μάικ Τάισον

Ο Μάικ Τάισον έχει χαρακτηριστεί ως το πιο κακό παιδί του box. H ζωή του είναι σαν μία πραγματική ταινία, τα έχει όλα. Επιτυχίες, αποτυχίες, δόξα, οικογένεια, χρήμα, καταστροφή, θάνατο παιδιού, βία, ναρκωτικά και για να συμπληρωθεί το τελευταίο καρέ φυλακή. Κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε για βιασμό. Έμεινε στη φυλακή για περίπου τρία χρόνια.

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin