Χάος με τα κούριερ – Ήρθε το Click Away για να αποσυμφορήσει

Η κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες εβδομάδες με τις εταιρείες κούριερ είναι χαοτική.

Είναι, μάλιστα, ένας από τους λόγους που οδήγησαν την κυβέρνηση στο να εφαρμόσει τη μέθοδο του Click Away είναι και η αποσυμφόρηση (όσο είναι δυνατόν) των εταιρειών courrier.

Σύμφωνα με το techblog, τις τελευταίες ημέρες η ACS έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά και έχει βάλει πλαφόν υπολογίζοντας το μέσο όρο αποστολών κάθε πελάτη από την προηγούμενη χρονική περίοδο και επιτρέποντας πλέον να στείλει ακριβώς τα μισά δέματα-παραγελίες. Αυτό τελικά συνεχίζεται και σύμφωνα με πληροφορίες θα εφαρμοστεί τουλάχιστον και μέχρι την επόμενη Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε 2 αποθήκες που διατηρεί η εταιρεία σε επαρχία στοιβάζονται σήμερα περίπου 5.000 αποστολές.

Η εκτίμηση τους είναι ότι εάν στη συγκεκριμένη πόλη η ACS δεν σταματήσει εντελώς να δέχεται νέες αποστολές σε λίγο θα μιλάμε για ένα μήνα καθυστέρηση στις παραδόσεις από αποστολές που φεύγουν από εκεί.

Πρόσφατα η εταιρεία εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση ενημερώνοντας το κοινό ότι «ο μέσος χρόνος διακίνησης των αποστολών αναμένεται να φθάσει τις 6 εργάσιμες ημέρες, ενώ ενδέχεται κυρίως στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη να ξεπεράσει τους χρόνους αυτούς».

Με την μέθοδο Click Away ο πελάτης θα παραγγέλνει τα προϊόντα από το σπίτι μέσω ίντερνετ ή τηλεφωνικά και θα παραλαμβάνει συγκεκριμένη ημέρα και ώρα έξω από το κατάστημα, έχοντας λάβει νωρίτερα ενημερωτικό SMS. Μάθε αναλυτικά παρακάτω για το πως θα γίνεται το Click Away.

Photo cover:pixabay.com/cdz 

Πηγή:https://thecaller.gr/ellada/chaotiki-i-katastasi-me-ta-kourier-to-click-away-anamenete-na-voithisi-stin-aposimforisi/

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin