Ένα πάρκο για τις δίδυμες αδελφούλες που χάθηκαν στο Μάτι – Χριστουγεννιάτικο bazaar

Όλοι θυμόμαστε εκείνη την αποφράδα ημέρα του καλοκαιριού, σχεδόν 2 χρόνια πριν, όταν η φονική πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή Μάτι Αττικής, πήρε μαζί της στον πύρινο τάφο δεκάδες συνανθρώπους μας. Ανάμεσά σε αυτούς ήταν και δυο ψυχούλες, τις  δίδυμες αδελφούλες Σοφία και η Βασιλική που έφυγαν τόσο νωρίς και τόσο άδικα από κοντά μας.

Ο καρδιακός φίλος του άτυχου πατέρα (Γιάννη Φιλιππόπουλου) των διδύμων κοριτσιών Κοντοθάνος Άγγελος, ορκίστηκε στην μνήμη τους – με τη σύμφωνη γνώμη του πατέρα τους – να δημιουργήσει ένα μικρό πάρκο, έναν χώρο αναψυχής και ηρεμίας στο Μαυρολιθάρι Φωκίδας, στην θέση “ΑΜΠΛΑΣ”. Ένα πανέμορφο μέρος που επισκέπτονταν συχνά οι μικρές. Τους άρεσε τόσο πολύ να παίζουν.

Είναι το ύστατο αντίο που θα μπορούσε να κάνει κάποιος για εκείνες…

Πανελλήνιος έρανος για την υλοποίηση του ονείρου…
«Ήρθα σε συνεννόηση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο των απανταχού Μαυρολιθαριτών και διοργανώνουμε πανελλήνιο έρανο στην προσπάθειά μας να μαζευτεί το απαραίτητο ποσό για την κατασκευή», αναφέρει ο κ. Κοντοθάνος Άγγελος για να συμπληρώσει: «Το οποίο μετά την μελέτη που εκπονήθηκε, ανέρχεται στο ποσό των 21.000 ευρώ».

Ο εμπνευστής της δημιουργίας του πάρκου μας δίνει τις απαραίτητες πληροφορίες σε όποιον θελήσει να ενημερωθεί και να υποστηρίξει την προσπάθεια.

Μάλιστα μέσω Facebook πρφαγματοποιεί χριστουγεννιάτικο bazaar για ανα μαζέψει χρήματα«Χριστουγεννιάτικο bazaar γιαΤο Πάρκο της Σοφίας και της Βασιλικής

. Οι τελευταίες χειροποίητες μπάλες μας έτοιμες. Τιμή 5 ευρω το τεμάχιο. Πληροφορίες με προσωπικό μήνυμα, η παράδοση θα γίνεται από εμάς εντός Αττικής και όχι μέσω courier για την αποφυγή καθυστερήσεων. Παρακαλούμε κοινοποιήστε, σας ευχαριστούμε.

Καλές γιορτές!!!

Υ.Γ. Η αποστολή στην επαρχία κοστίζει 10-15 ευρώ, ανάλογα την περιοχή».

Πηγή:https://thecaller.gr/callers-choice/ena-parko-gia-tin-sofia-ke-tin-vasiliki-tis-didimes-adelfoules-pou-chathikan-sto-mati-christougenniatiko-bazaar/

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin