Βανέσα Μπράιαντ: Στα μαχαίρια με τη μητέρα της -Η μήνυση και το «τρελό» ποσό

Απίστευτο κι όμως αληθινό!  Η πεθερά του Κόμπι Μπράιαντ, με μήνυση 48 σελίδων ζητάει από την κόρη της, Βανέσα $96 την ώρα για τα 18 χρόνια που πέρασε προσέχοντας τα παιδιά της οικογένειας Μπράιαντ.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά τον τραγικό θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του, Τζίτζι, οι οικογενειακές έριδες δεν έχουν τελειωμό. Η μητέρα της Βανέσα Μπράιαντ, πεθερά του Κόμπι και γιαγιά των παιδιών, Σοφία Ουρμπιέτα Λέιν μήνυσε την κόρη της (!), ζητώντας χρήματα για την εργασία που προσέφερε!

Η Σοφία Λέιν, μητέρα της Βανέσα Μπράιαντ, κατέθεσε μήνυση εναντίον της κόρης της, κατηγορώντας την πως λίγες ημέρες μετά τον τραγικό θάνατο του Κόμπι και της κόρης του της σε συντριβή ελικοπτέρου, εκείνη συνέχιζε τις κοινωνικές της εξόδους και άφηνε στην ίδια να φροντίσει τα υπόλοιπα παιδιά της.  

Η Σοφία Λέιν είχε αποκαλύψει πριν από λίγους μήνες πως η κόρη της την έδιωξε από το σπίτι τους και τώρα εμφανίζεται να έχει καταθέσει αγωγή ύψους 5 εκατ. δολαρίων.

Απ’ τη μεριά της, η χήρα του Κόμπι Μπράιαντ αρνείται όλες τις κατηγορίες και τονίζει πως ήταν και θα συνεχίσει να είναι πλήρως αφοσιωμένη στη φροντίδα των παιδιών της

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin