Ο 46ος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden, με ελληνική γραβάτα PAGONI

Ο 46ος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden, σε μια επίσημη επίσκεψή του στη χώρα μας τον Ιούνιο του 2017, είχε φορέσει γραβάτα της PAGONI Maison des Cravates, της Μαριάννας Παγώνη, μετά από ανταλλαγή που έκανε με τον τότε Υφυπουργό Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ.

O τότε αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden είχε συναντηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο με τον πρώην υφυπουργό Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ στο περιθώριο της πρώτης Ευρωπαϊκής Διάσκεψης του οργανισμού «Concordia» που είχε πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, με θέμα το περιβάλλον.

Γύρω από τους Joe Biden και Τέρενς Κουίκ σχηματίστηκε ένα «πηγαδάκι», στο οποίο συμμετείχαν ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρυ Πάιατ και ο δημοσιογράφος των New York Times, Αχιλλέας Τσάλτας.

Μετά την επικαιρότητα για όλα όσα συμβαίνουν σε διεθνές επίπεδο η συζήτηση έφτασε και στις γραβάτες, όταν ο δημοσιογράφος των New York Times είπε στον Joe Biden ότι φοράει ωραία γραβάτα. Ο Αμερικανός τότε πρώην αντιπρόεδρος αντέδρασε λέγοντας ότι φοράει την ελληνική του γραβάτα και σημείωσε ότι είναι μεν ωραία, αλλά είναι πιο ωραία του Έλληνα υφυπουργού Εξωτερικών. Και αμέσως γύρισε προς την πλευρά του κ. Κουίκ και τού είπε: Αλλάζουμε γραβάτες; Ο κ. Κουίκ αποδέχτηκε το αίτημα του Αμερικανού πρώην αντιπροέδρου και ο ένας φόρεσε τη γραβάτα του άλλου.

Δείτε τις φωτογραφίες με τον Joe Biden να φοράει γραβάτα PAGONI με την ελληνική σημαία:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα