Έξαλλη η Ακρίτα με τον Άδ. Γεωργιάδη! «Είσαι ψεύτης και συκοφάντης, περιμένω αποδεικτικά στοιχεία ή συγγνώμη»

Έξαλλη η Ακρίτα με τον Άδ. Γεωργιάδη! «Είσαι ψεύτης και συκοφάντης, περιμένω αποδεικτικά στοιχεία ή συγγνώμη»

Σε υψηλούς τόνους εξελίσσεται η διαδικτυακή κόντρα που είχαν η Έλενα Ακρίτα με τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη μετά την άναρτηση-σχόλιο του τελευταίου σχετικά με τα δύο διαμερίσματα που αγόρασε στο Λονδίνο η δημοσιογράφος και συγγραφέας, τη “χρυσή δεκαετία της τηλεόρασης” όπως παραδέχθηκε η ίδια.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα στο Facebook:

«Άκου λίγο Αδωνη, τι έτσι ‘χυδαίο’. Χυδαίο (και μηνυσιμο) είναι να βάζεις σε εισαγωγικά πρόταση που δεν έγραψα ποτέ και πουθενά. Σε προκαλώ να παραθέσεις το λινκ όπου γράφω πως «το νόμισμα δεν είναι φετίχ». Σε προκαλώ επίσης να παραθέσεις το λινκ όπου λέω για τα… «κλπ». Ποια ακριβώς είναι τα «κλπ»; Πού και πότε τα έχω πει;

Το 2012 στο Facebook (η LIFO αναδημοσίευση έκανε), έγραψα ΜΟΝΟΝ το εξής:

«Οι γονείς πάνε τα παιδιά του στα χωριά SOS γιατί δεν έχουν να τα ζήσουν. Τα σχολειά δεν μπορούν να βάλουν πετρέλαιο. Οι ηλικιωμένοι ξεφτιλίζονται για ένα κολοφάρμακο.

Τα παιδιά μας μετράνε μόνο τα χτες της σύντομης ζωής τους. Τα αύριο κάποιοι μπήκαν νύχτα και τους τα έκλεψαν. Τα όρνια κόβουν βόλτες πάνω από το πτώμα μιας μισοπεθαμένης χώρας “που ήταν κάποτε δική μας”. Οι χρυσαυγίτες όλο και δυναμώνουν. Οι φωνές όλο και λιγοστεύουν. Κραυγές και ψίθυροι. Στη βουλή ουρλιάζουν για να μη χάσουν την η αποστεωμένη από την πείνα και τον τρόμο πελατεία. Ευρώ ή δραχμή; Στα τέτοια που δεν έχω, είναι η απάντηση. Εκεί με έχουν φτάσει πια. Εκεί με έχουν καταντήσει.»

Αν αυτό εννοείς, είσαι ψεύτης και συκοφάντης. Αν εννοείς κάτι άλλο περιμένω ή τα αποδεικτικά σου στοιχεία ή την συγγνώμη σου».

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10158301922199177&set=a.10151100911149177&type=3

Σημειώνεται, πως ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε γράψει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για την Ελ. Ακρίτα, ότι «όταν πούλαγε αντιμνημόνιο,’’υπερήφανα’’ όχι, ΄΄το νόμισμα δεν είναι φετίχ’’ κλπ εκείνη θα είχε αποκούμπι ενώ όλοι εμείς όχι. Χυδαίο!».

Πηγή: https://thecaller.gr/ellada/exalli-i-akrita-me-ton-ad-georgiadi-ise-pseftis-ke-sikofantis-perimeno-apodiktika-stichia-i-singnomi/

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα