Η viral χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που έχει κάνει τους πάντες να κλαίνε

Φέτος τα Χριστούγεννα στην κορυφή των πιο συγκινητικών εορταστικών διαφημίσεων βρέθηκε -δικαιωματικά- μια διαφήμιση ολλανδικής φαρμακοβιομηχανίας.

Στην περιγραφή της διαφήμισης στη σελίδα στο YouTube διαβάζουμε:

«Αυτή τη χρονιά, το καλύτερο δώρο απ’ όλα είναι να είμαστε καλά και υγιείς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η υγεία σας είναι ένα θέμα πολύ κοντά στην καρδιά μας.

Γι’ αυτό, ειδικά τα Χριστούγεννα, μπορείτε να φροντίσετε αυτό που πραγματικά έχει σημασία στη ζωή: Να περάσετε ξέγνοιαστο χρόνο με την οικογένεια και τους αγαπημένους σας. Η DocMorris εύχεται σε εσάς και σε όλους τους συγγενείς σας ευτυχείς και αξέχαστες γιορτές. Μείνετε υγιείς!».

Το δίλεπτο διαφημιστικό σποτ δείχνει έναν ηλικιωμένο άνδρα, φαινομενικά απομονωμένο από την πανδημία του κορωνοϊού, να εκπαιδεύεται κάθε μέρα μόνος του με ένα kettlebell για να ενισχύσει τη δύναμή του.

Τελικά, ο ηλικιωμένος άντρας ετοιμάζεται να συναντήσει την οικογένειά του για τα Χριστούγεννα, εκεί όπου θα πάρει την εγγονή του στα χέρια του, σηκώνοντάς την ψηλά για να τοποθετήσει το αστέρι στην κορυφή του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Δείτε το βίντεο:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα