Ζώδια: “Πάει ο παλιός ο χρόνος”, όνειρα για τη νέα χρονιά

Με χαρά όλοι μας αυτή την εβδομάδα θα τραγουδήσουμε “πάει ο παλιός ο χρόνος”, καθώς διανύουμε την τελευταία εβδομάδα αυτής της τόσο ιδιαίτερης χρονιάς,  στην οποία δοκιμάστηκαν οι αντοχές μας σε όλα τα επίπεδα.

Κάνοντας τον απολογισμό μας, θα διαπιστώσουμε ότι σίγουρα, μας έχει κάνει  σοφότερους, και μας έχει μάθει, με τον πιο απαιτητικό ίσως τρόπο, να εκτιμούμε και να δίνουμε αξία στα μικρά πράγματα της ζωής, όπως είναι μια βόλτα ή η συνάντηση μας με αγαπημένα πρόσωπα, που μέχρι τώρα θεωρούσαμε δεδομένα.

Λίγο πριν φύγει όμως, απαιτεί από εμάς, κάτω από το φως της Πανσελήνου, να μην παρασυρθούμε σε ερωτικές ψευδαισθήσεις, στις οποίες πολύ εύκολα μπορεί να μας βάλει η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα.

Την Πρωτοχρονιά, με την Σελήνη στο Λιοντάρι, θα υποδεχτούμε το νέο χρόνο με την λάμψη που του αξίζει, ενώ με την βοήθεια της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, θα κάνουμε και πάλι όνειρα για την νέα χρονιά.

Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) καθώς θα είναι επιρρεπείς στις ερωτικές εξαπατήσεις. Συναισθηματικά  πιεσμένοι θα είναι εξαιτίας της Πανσελήνου στο ζώδιο του Καρκίνου, οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). Ενώ ουδέτερη, με εξαίρεση ίσως την Πρωτοχρονιά, θα είναι για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Κυριακή 27/12 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ουρανό, θα φέρει ξαφνικές αλλαγές στην ζωή των εκπροσώπων του ζωδίου της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 28/12 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη, θα παρασύρει σε συναισθηματικές υπερβολές τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Τρίτη 29/12 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει το πρωί η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού θα επαναφέρει το χαμόγελο και την καλή διάθεση, τόσο στους Κριούς και στους Ζυγούς όσο και στους Διδύμους και τους Τοξότες των τελευταίων ημερών.

Την Τετάρτη 30/12 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου, θα φορτίσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου. Ενώ την ίδια ημέρα, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα, θα παρασύρει σε ερωτικές ψευδαισθήσεις, τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) του 2ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 31/12 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου να συμπεριφερθούν με πιεστικό τρόπο στις προσωπικές και στις επαγγελματικές τους σχέσεις.

Την Πρωτοχρονιά , η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες). Ενώ, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα ωθήσει τόσο τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους όσο και τους Παρθένους και τους Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου, να κάνουν όνειρα για την νέα χρονιά. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Το Σάββατο 02/01 οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη, και τον Άρη από το ζώδιο του Κριού, θα ενισχύσει την αισιοδοξία και θα ανεβάσει την ερωτική διάθεση των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).

Ενώ την Κυριακή 03/01η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου, θα πιέσει συναισθηματικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Τοξότες, Ιχθύς), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους).

Κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς, αποχαιρετούμε το 2020 με χαρά και ευγνωμοσύνη, καθώς μας έμαθε να δίνουμε αξία στα μικρά πράγματα που είναι όμως τόσο σημαντικά για την ζωή μας, μας έμαθε να προσαρμοζόμαστε γρήγορα στα νέα δεδομένα, και πάνω από όλα μας ανάγκασε να κάνουμε την αυτοκριτική μας.

Όσοι από εμάς έχουμε πάρει τα μαθήματα μας, είναι σίγουρο ότι το 2021 θα μπορέσουμε να εξελιχθούμε και να κάνουμε θαύματα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι, να κλείσουμε πονηρά το μάτι στις δυσκολίες και να ονειρευτούμε το αύριο με τα πιο φωτεινά του χρώματα.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με χαμόγελο, αισιοδοξία, ΥΓΕΙΑ για όλους μας!!!!

Παπουτσή Πηνελόπη

Photo cover:pixabay.com/Tumisu

Πηγή: https://www.oroskopos.tv/evdomadiaio-planitiko-skiniko-apo-27-12-3-1-2021/?fbclid=IwAR3PMnBziJxo3TUpTqKXyfkF5tSFCPgW3roJ9Fp2ObvTaPALMROEmQq-DuM

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin