Μελάνια Τραμπ: Ο όρος για να πάρει το ποσό που δικαιούται, της πρώην πρώτης κυρίας

Η Μελάνια Τραμπ ετοιμάζεται να φύγει από τον Λευκό Οίκο και όπως αναφέρει δημοσίευμα του CNN, βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες.

Το μόνο που την ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι ποια αντικείμενα θα μεταφερθούν στην οικία της οικογένειας στη Νέα Υόρκη, τι θα μεταφερθεί σε αποθήκες και τι θα πάρουν μαζί τους στο Mar-a-Lago της Φλόριντα, όπου σκοπεύει να αποσυρθεί ο Ντόναλντ Τραμπ μετά την αποχώρησή του από τον Λευκό Οίκο.

«Απλώς, θέλει να πάει σπίτι της», ανέφερε πριν από λίγες εβδομάδες μια πηγή κοντά στη Μελάνια Τραμπ. Αλλά δεν την ενδιαφέρει μόνο αυτό, αφού η απερχόμενη πρώτη κυρία θέλει να αποκτήσει μια αυτονομία και να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο ζωής μετά τον Λευκό Οίκο.

Θέλησε να μάθει λοιπόν τι δικαιούται ως πρώην Πρώτη Κυρία, αλλά, η απάντηση ήταν μάλλον απογοητευτική, αφού το κονδύλι που προβλέπει ο Λευκός Οίκος για την πρώτη κυρία είναι ένα πενιχρό ποσό της τάξης των 20.000 ανά έτος.

Σημειώνεται, επίσης, ότι το ποσό αυτό μπορεί να το εισπράξει η πρώην πρώτη κυρία μόνον εφόσον… μείνει χήρα.

Ήδη, πάντως, όπως αναφέρουν πηγές από τον Λευκό Οίκο, έχει ξεκινήσει η διαδικασία απογραφής των προσωπικών αντικειμένων και των επίπλων που ανήκουν στο προεδρικό ζεύγος και τα οποία θα πάρουν μαζί τους.

Πηγή: https://thecaller.gr/diethni/melania-tramp-i-apozimiosi-ke-o-oros-gia-na-pari-to-poso-pou-dikeoute-os-proin-proti-kiria/

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin