Βαγγέλης Περρής: “Δηλητήριο” για τον Σπύρο Παπαδόπουλο και για το “Στην υγεία σας ρε παιδιά”

«Δηλητήριο» από τον Βαγγέλη Περρή για την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου στον ΣΚΑΪ, το «Στην υγειά μας ρε παιδιά», για το οποίο είπε πως «εορταστικό πρόγραμμα τέτοιου χαμηλού βεληνεκούς δεν έχει ξαναγίνει».

Αυτό το σχόλιο ο Βαγγέλης Περρής το έκανε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, την Δευτέρα το πρωί, κληθείς να συγκρίνει μεταξύ του εορταστικού προγράμματος του Mega με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και του χριστουγεννιάτικου επεισοδίου του Στην υγειά μας ρε παιδιά με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Ο ίδιος μίλησε έξω από τα δόντια και πέταξε τα βέλη του στην παραγωγή του ΣΚΑΪ και δεν χαρίστηκε στην κριτική του.

«Η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν πολύ καλή και είχε και πολύ καλή παραγωγή. Απέναντί της ήταν μια παραγωγή που λες και άνοιξε ταβέρνα τελευταία στιγμή, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ότι έχουμε κάτι φωτάκια και δεν ξέρουμε πού να τα βάλουμε, μια τρομερά φτωχική παραγωγή. Του ανθρώπου θα πρέπει να του έδωσε ο ΣΚΑΪ 4 ρεσό και 2 λαμπάκια και του είπε κάνε εορταστική διακόσμηση. Εορταστικό πρόγραμμα τέτοιου χαμηλού βεληνεκούς δεν έχει ξαναγίνει! Δεν έχει ξαναγίνει σε κανέναν σταθμό! Ήταν ένα πράγμα τόσο της τελευταίας στιγμής!», είπε σε υψηλούς τόνος ο Βαγγέλης Περρής.

Πηγή: https://thecaller.gr/lifestyle/choli-perri-gia-to-stin-igia-mas-re-pedia-les-ke-anixe-taverna-teleftea-stigmi/

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin