Ο Ricky Martin ως ποπ σταρ, φοβόταν να αποκαλυφθεί. Κανείς δεν ήξερε επίσημα για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό. To 2008 αποφάσισε με “δανική” μητέρα να κάνει παιδί. Και το παιδί τελικά ήταν δίδυμα αγοράκια. Ο Matteo και ο Valentino. Το 2011 αποκάλυψε πως ήταν gay και παρουσίασε τον σύντροφο του, τον Carlos González Abella. Δυστυχώς, τον Ιανουάριο του 2014 αποφάσισαν να χωρίσουν.
Τον Απρίλιο του 2016 γνώρισε τον εικαστικό καλλιτέχνη Jwan Yosef τον οποίο αρραβωνιάστηκε και το ανακοίνωσε στις 16 Νοεμβρίου στην εκπομπή της Ellen DeGeneres. Κατόπιν παντρεύτηκαν και αγόρασαν σπίτι στο LosAngeles. Πριν λίγο καιρό απέκτησαν – πάλι με δανική μητέρα – μια κορούλα, την Lucia.
Ο RickyMartin με τον σύζυγο του και τα δύο αγοράκια τους στην 23η εκδήλωση για τα HumanRights. Όλα τα ΜΜΕ γράφουν εξαιρετικά λόγια για την σχέση των παιδιών με τους δύο μπαμπάδες τους: «Σήμερα τα παιδιά του είναι 12 ετών και εντελώς ευτυχισμένα που έχουν τόσο καλούς μπαμπάδες. Η 20 μηνών Lucia έμεινε στο σπίτι με την μητέρα του Ricky.»
Μιλώντας λοιπόν στην εκδήλωση για τα Ανθρώπινα δικαιώματα – στην οποία τον βράβευσαν για το φιλανθρωπικό του έργο – αφού παρουσίασε τον σύζυγο και τα παιδιά τους, αφού μίλησε για την μικρή Lucia, ανακοίνωσε πως περιμένουν και 4ο παιδί. Στην αίθουσα καταιγισμός χειροκροτημάτων. Παραδέχτηκε μάλιστα γελώντας, πως του αρέσουν οι μεγάλες οικογένειες.
Ο RickyMartin λέει για την κορούλα του πως είναι: “thelightofmylife.”
Καλοκαιρινές διακοπές
Selfies από τις καλοκαιρινές διακοπές του ζευγαριού, όπου και αποφάσισαν να γίνουν γονείς για 4η φορά.
Ο εικαστικός καλλιτέχνης Jwan Yosef, σύμφωνα με τα λεγόμενα του RickyMartin, είναι ένας υπέροχος μπαμπάς, και ήταν εκείνος που επέμενε να προσθέσουν στην οικογένεια τους κι΄ άλλα μέλη. Αυτό που δεν αποκάλυψε, είναι ποιος από τους δύο, έδωσε το σπέρμα του για την Lucia και για το νέο μωρό που έρχεται εντός ολίγου.
Νίκος Μουρατίδης