Σάλος με την «Ισπανίδα» σύζυγο του Άλεκ Μπάλντουιν… από τη Βοστώνη

Τις τελευταίες ημέρες ο δημοφιλής ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν και η σύζυγός του βρίσκονται στη δίνη ενός σκανδάλου που έχει να κάνει με την καταγωγή της Χιλάρια. Όπως αποκαλύφθηκε δεν τη λένε Χιλάρια αλλά σκέτο Χίλαρι και δεν έχει ισπανική καταγωγή όπως ισχυριζόταν μέχρι χθες, ούτε γεννήθηκε στη Μαγιόρκα αλλά στη Βοστώνη.

Η αποκάλυψη του ψέματός της έγινε μέσα στο σαββατοκύριακο στο Twitter όπου και προκλήθηκε χαμός. Μάλιστα, η σύζυγος του Μπάλντουιν μπροστά στις αποκαλύψεις που δεν έπαιρναν – όπως φάνηκε – καμία αμφισβήτηση για την αυθεντικότητά τους, αναγκάστηκε να παραδεχτεί πως δεν είναι Ισπανίδα και πως ακόμη και η προφορά της ήταν μέρος όλου αυτού του ψέματος.

Κι ενώ όλοι γνώριζαν πως η όμορφη Χιλάρια είναι Ισπανίδα, όπως η ίδια δήλωνε, αποκαλύφθηκε πως αυτό ήταν ψέματα και στην πραγματικότητα είναι μια βέρα Αμερικάνα από τη Μασαχουσέτη

«Ναι, είμαι ένα λευκό κορίτσι» δήλωσε η 36χρονη σε ένα βίντεο 7 λεπτών στο λογαριασμό της στο Instagram. «Στην Ευρώπη υπάρχουν πολλοί λευκοί και η οικογένειά μου είναι λευκή. Από άποψη έθνους, είμαι ένας συνδυασμός πολλών, πολλών πραγμάτων. Πολιτιστικά, μεγάλωσα με δύο πολιτισμούς. Είναι πολύ απλό».

Η βιογραφία της πάντως, λέει πως γεννήθηκε στην Μαγιόρκα και μεγάλωσε στην Βοστόνη, χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες. Η ίδια, σε συνεντεύξεις της τα τελευταία χρόνια, έλεγε ότι μετακόμισε από την Ισπανία στις ΗΠΑ όταν ήταν 19 ετών προκειμένου να φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

Τώρα, όμως, το πήρε αλλιώς και διευκρινίζει πως πέρασε «μέρος« της παιδικής της ηλικίας στην Ισπανία, και «κάποια» χρόνια στην Μασαχουσέτη, όπου και γεννήθηκε. Τόνισε, επίσης, ότι όλη η οικογένειά της ζει τώρα στην Ισπανία.

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin