Τα 5 βασικά παιχνίδια του μυαλού που θα σε κάνουν ευτυχισμένο, το 2021

Ξύπνησα στις 3 το πρωί σήμερα. Μου συμβαίνει πάντα , όταν πρέπει να πάρω αποφάσεις, η ν αλλάξω κάτι σε μένα. Το δεύτερο, για να ‘μαι ειλικρινής, με ταλαιπωρεί πολύ. 

Το να μεταλλάσσεσαι, είναι ότι πιο επώδυνο και ευεργετικό,  μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Ότι δεν μεταλλάσσεται πεθαίνει. Και ο δείκτης ευφυΐας μας, είναι ανάλογος με την ικανότητα του ν αλλάζουμε το τσιπάκι του μυαλού μας. Η εξέλιξη  εξαρτάται από την αλλαγή και μόνο. 

Να σας θυμίσω το παράδειγμα των δεινοσαύρων. Ήταν τα πιο δυνατά όντα στον πλανήτη, αλλά εξαφανίστηκαν γιατί δεν μπόρεσαν ν ανταπεξέλθουν στις αλλαγές του.

 
Η πρώτη νύχτα μιας καινούργιας χρονιάς, είναι ιδανική γι ‘αυτήν την διαδικασία.


Διάλεξα τα 5 βασικά  “κλειδιά “, που  τα αναφέρουμε ίσως συχνά, αλλά δυστυχώς δύσκολα τα εφαρμόζουμε στην καθημερινότητα μας. Θέλει πειθαρχία η αλλαγή. Θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας, γιατί το μοίρασμα έχει μεγάλη δύναμη. 

1 Να την χορεύεις την ζωή, στα δύσκολα ειδικά, να γίνεσαι μπαλαρίνα !
2 Μην τα παρατάς ποτέ. Τα παρατάμε μόνο όταν  πετυχαίνουμε τον στόχο μας. 
3 Κράτα πάντα την θετική και αισιόδοξη σκέψη και άκου το ένστικτο σου. Δεν είναι τι βλέπεις, αλλά πως το βλέπεις. Και βλέπεις ότι ε ί σ α ι. 
4 Να ενεργείς με την καρδιά και όχι με τον εγωισμό σου. 
5 Να βλέπεις την ζωή με παιδική ματιά, να αναθεωρείς, να βγαίνεις από τις γραμμές, να μην κολλάς στα συνηθισμένα , να τολμάς, να μένεις μόνο με ανθρώπους που σε εμπνέουν, να ονειρεύεσαι, να μην φοβάσαι, να γελάς, να αγαπάς, να παίζεις … γιατί η ζωή είναι σήμερα. 


Να έχετε όλοι μια Υπέροχη Χρονιά! 

Photo cover:pixabay.com/new-years-eve

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin