Ελεονώρα Ζουγανέλη: Φουλ ερωτευμένη με τον σύζυγό της

Ευτυχισμένο ήταν το 2020 για την Ελεονώρα Ζουγανέλη, παρά την πανδημία, καθώς η ίδια και ο αγαπημένος της Σπύρος Δημητρίου, ενώθηκαν ενώπιον Θεού στις Σπέτσες, τον Οκτώβριο.

Ο γάμος τους ήταν ένα γεγονός που κανείς δεν γνώριζε, με την ίδια να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, δείχνοντας σε κάθε ευκαιρία την αγάπη της για τον σύζυγό της.

Λίγα λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου, η Ελεονώρα Ζουγανέλη ανέβασε φωτογραφία στο Instagram αγκαλιά με τον Σπύρο της και αποκάλυψε ότι αυτή είναι η καλύτερη Πρωτοχρονιά της ζωής της.

«Και κάπως έτσι άφησα πίσω μου το 2020. Σαν ψέματα μου φαίνεται. Τι παράξενη χρονιά!
Πόσο διαφορετική για όλους μας σε όλα τα επίπεδα;

Με γέλια και με κλάματα. Με αναζήτηση της ελπίδας και με φόβο. Με μοναξιά και με αγάπη.
Με τεράστιες εσωτερικές και εξωτερικές αλλαγές που ίσως για καιρό ακόμα θα προσπαθούμε να διαχειριστούμε και να ισορροπήσουμε.

Ανατρέχω στο 2020 και καταλήγω πως ήταν τουλάχιστον γεμάτο…
σε προσωπικό επίπεδο μου πρόσφερε την μεγαλύτερη αλλαγή στη ζωη μου και κυρίως στην καθημερινότητα μου με αξία, αγάπη, σεβασμό, μοίρασμα και αυτοπεποίθηση. ☺️

Βρήκα φως και άφησα το σκοτάδι.
Ο νέος χρόνος έρχεται και αγωνιώ τόσο τι θα φέρει. Ας μείνουμε πιστοί στη ζωή!

Καλή χρόνια σε όλους σας και ευχαριστώ από καρδιάς ❤️ για τις στιγμές ζεστασιάς και δύναμης που μοιραζόμαστε πολλά χρόνια τώρα.
Τα καλύτερα έρχονται!»  είχε γράψει η ίδια μερικές ώρες πριν στην τελευταία φωτογραφία στο Instagram της για τη χρονιά που έφυγε.

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin