Ζώδια: Ποια ζώδια θα κάνουν σταθερή σχέση την νέα χρονιά

Ένας από τους τομείς που επηρεάστηκε πάρα πολύ την χρονιά που έφυγε ήταν οι προσωπικές σχέσεις.

Η ζωή όμως όπως και έχει γράψει και η Κατερίνα Γιατζόγλου στο βιβλίο της “ Η Τέχνη της Χαράς” είναι ότι “..η ζωή δεν έχει όπισθεν,  πάει μόνο μπροστά”. Γι’ αυτό και μέσα στην καινούργια χρονιά θα έχουμε όχι μόνο νέους έρωτες, αλλά και σχέσεις που θα χτιστούν σε γερά θεμέλια και θα αντέξουν στο χρόνο.

Ποια ζώδια θα βάλουν το 2021 τα θεμέλια για την νέα τους ζωή?

ΚΡΙΟΣ

Μετά από μια 3ετία που περάσετε πάρα πολλά τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή, και μετά τα ξεκαθαρίσματα στα οποία προχωρήσατε, ήρθε η ώρα να προχωρήσετε την ζωή σας. Ετοιμαστείτε λοιπόν για νέους έρωτες, μέσα από τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, και φυσικά να είστε σίγουροι ότι θα είναι άτομα τα οποία όχι μόνο σας θαυμάζουν, αλλά μπορούν να αντέξουν τον δυναμισμό σας χωρίς να νιώθουν ότι τους καπελώνεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το 2021 είναι η χρονιά που θα δείτε την ζωή σας να αλλάζει ριζικά, όχι μόνο σε επαγγελματικό, αλλά κυρίως σε προσωπικό επίπεδο. Οι νέες γνωριμίες που θα προκύψουν μέσα στην χρονιά θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τα καλούπια σας, και αυτό γιατί κυρίως θα παίξουν με το μυαλό σας. Αρκετοί από εσάς είναι πιθανό, για χάρη ενός νέου έρωτα, να πάρετε την απόφαση να αλλάξετε ακόμα και τόπο κατοικίας, ή να δοκιμαστείτε σε μια σχέση από απόσταση. Το 2021 είναι λοιπόν για εσάς η χρονιά της συναισθηματικής σας ωριμότητας.

ΛΕΟΝΤΕΣ

Για τους Λέοντες,  ο έρωτας αποτελεί την κινητήρια δύναμη της ζωής τους. Ωστόσο, το 2021 θα βρίσκεστε κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του Κρόνου. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα σας επιτρέψει να παρασυρθείτε σε ερωτικές ατασθαλίες, παρά μόνο να μπείτε σε σοβαρές σχέσεις. Με άλλα λόγια, τέλος τα παιχνιδάκια, γιατί πλέον ο σύντροφος που θα έχετε δίπλα σας θα απαιτήσει να τον αποκαταστήσετε.

ΖΥΓΟΥΣ

Οι Ζυγοί, όπως και οι Κριοί, είναι από τα ζώδια που τα προηγούμενα χρόνια ταλαιπωρήθηκαν αρκετά στην προσωπική τους ζωή. Το 2021 όμως έρχεται να τους ανταμείψει, και να τους προσφέρει ότι τους στέρησε. Οι νέοι έρωτες που θα προκύψουν θα τους προσφέρουν την χαρά και την συντροφικότητα που ονειρεύονται, αυτό σημαίνει ότι αρκετοί μπορεί να πάρουν πολύ γρήγορα την απόφαση να επισημοποιήσουν την σχέση τους, ενώ για άλλους η χαρά μπορεί να έρθει μαζί με τις ευθύνες που θα φέρει ο ερχομός ενός παιδιού.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Κάποια στιγμή και τα μικρά παιδιά ενηλικιώνονται. Έτσι και για εσάς τους Τοξότες ήρθε η ώρα, να δείξετε σε όλους ότι τα λόγια σας συνάδουν με τις πράξεις σας. Για τους δεσμευμένους αυτό σημαίνει ότι θα καταφέρουν να πείσουν τον ερωτικό τους σύντροφο για τα συναισθήματα τους με πράξεις, ενώ για τους αδέσμευτους, μπορεί να γνωρίσουν τον έρωτα της ζωής τους σε ένα επαγγελματικό ταξίδι ή σε μια απόδραση που θα κάνουν με φίλους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είστε έτοιμοι να προσφέρετε αποκλειστικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Το 2021 όπως έχετε καταλάβει είναι η χρονιά σας. Μια χρονιά που η κάθε ευκαιρία που θα σας δίνει, θα συνοδεύεται από και από τις ανάλογες εξετάσεις. Ιδιαίτερα για τα ερωτικά σας, θα πρέπει να προετοιμαστείτε ψυχικά, μιας και ο έρωτας της ζωής σας θα είναι λιγάκι ψυχοβγάλτης, και μπορεί να προσπαθήσει να σας βάλει σε καλούπια. Αυτό θα γίνει όμως, μόνο εάν εσείς του το επιτρέψετε.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!!

Photo cover:pixabay.com/RENE RAUSCHENBERGER 

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα