Μελάνια Τραμπ: «Δεν δίνω δεκάρα για τη Vogue» -Nέο ηχητικό ντοκουμέντο

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την πρώην Πρώτη Κυρία της Αμερικής.

Η πρώην φίλη και σύμβουλος της Μελάνια Τραμπ, Στέφανι Γουίνστον Γουόλκοφ, αποκάλυψε νέα ηχογραφημένη συνομιλία που είχαν μεταξύ τους την άνοιξη του 2018, όπου η σύζυγος του Τραμπ όχι μόνο δεν ήθελε να είναι στα κεντρικά εξώφυλλα, αλλά τα απέφευγε συστηματικά. Η πρώην Πρώτη Κυρία δεν ενδιαφερόταν για την απουσία της από περιοδικά μόδας λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν την ενδιαφέρει η Vogue.

Οι νέες αποκαλύψεις της Γουόλκοφ έρχονται λίγες μόλις ημέρες αφότου ο Ντόναλντ Τραμπ ξέσπασε στο Twitter για το γεγονός πως η σύζυγός του δεν φωτογραφήθηκε για κανένα εξώφυλλο όσο ήταν πρόεδρος  των ΗΠΑ.

«Χαίρομαι που η Vogue μού ζήτησε να κάνει ένα προφίλ μου. Προφίλ; Στο διάολο το προφίλ σας. Δεν το χρειάζομαι. Και μετά επέστρεψαν, κάπου δυο μήνες αργότερα, επέστρεψαν», ακούγεται να λέει η Μελάνια στην κασέτα. «Όντως, επέστρεψαν;», την ρωτά η Γουόλκοφ. «Ναι, τι μου χρειάζεται ένα ακόμη προφίλ; Ίσως είναι εξώφυλλο, σκεφτόμουν μήπως ήταν εξώφυλλο; Δεν χρειάζομαι, δε δίνω δεκάρα για τη Vogue και οποιοδήποτε άλλο περιοδικό. έχω άλλα πράγματα να κάνω ή άλλα περιοδικά. Λέων για ποιο λόγο; Τι να κάνω, μια ακόμη φωτογράφιση; Πηγαίντε στο Getty Images και πάρτε τις φωτογραφίες να με δείτε. Σοβαρά τώρα;», απαντά ξανά η Μελάνια. 

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin