Μισέλ Φάιφερ: Η μικρότερη αδελφή της είχε γενέθλια την Πρωτοχρονιά

Η διάσημη ηθοποιός Μισέλ Φάιφερ έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό, τον Ρικ, αλλά και δύο μικρότερες αδελφές, την Ντεντέ και τη Λόρι. 

Αυτό που ενδεχομένως δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι η Ντεντέ Φάιφερ, είναι επίσης ηθοποιός, αν και δεν έχει καταφέρει να κάνει την μεγάλη καριέρα της αδελφής της. 

Παρόλα αυτά οι δυο τους είχαν συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία του 1996 «Up Close & Personal» και όταν κάποιος τις βλέπει δίπλα-δίπλα δε μπορεί να μην παρατηρήσει πόσο πολύ μοιάζουν.

Με αφορμή τα γενέθλια τη Ντεντέ, λοιπόν, η Μισέλ της ευχήθηκε δημόσια χρόνια πολλά, στέλνοντας ευχές με μία ανάρτηση στο Instagram και μία φωτογραφία από τα γυρίσματα της ταινίας, στην οποία έπαιξαν μαζί 25 χρόνια πριν. 

«Χαρούμενα γενέθλια στον πιο ευγενικό άνθρωπο στον πλανήτη, την αδερφή μου, Ντεντέ. Ήταν αληθινό δώρο για μένα το γεγονός ότι παίξαμε μαζί στην ταινία “Up Close & Personal”, όπου μάλιστα υποδυθήκαμε τις αδερφές! Έχεις τη μεγαλύτερη καρδιά από όποιον άλλον γνωρίζω. Σ’ αγαπάω πολύ και είμαι πολύ ευγνώμων που υπάρχεις στη ζωή μου» έγραψε η ηθοποιός.

Δείτε την ανάρτηση της Μισέλ Φάιφερ για τα γενέθλια της αδελφής της:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα