Απόστολος Γκλέτσος: «Ζητάω Covid τεστ πριν κάνω σεξ…»

Αποκαλυπτικός ήταν για ακόμη μία φορά ο Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, αναφερόμενος αυτή τη φορά στην προσωπική του ζωή.

Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής ηθοποιός, αλλά και πολιτικός ερωτήθηκε για την προσωπική του ζωή και αν τα καταφέρνει τώρα εν μέσω κορωνοϊού και καραντίνας. «Δεν έχω δεσμούς και τέτοια. Αν ρωτάτε αν είμαι ενεργός, σαφώς είμαι ενεργός», δήλωσε, συμπληρώνοντας: «Αν δεν υπάρχει φλερτ, βέβαια μέσα στον κορωνοϊό και την πανδημία, είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Ευτυχώς που υπάρχει το Facebook».

Στη συνέχεια μάλιστα αποκάλυψε και μία πιο «πιπεράτη» λεπτομέρεια: «Ζητάω covid test πριν κάνω σεξ και μου ζητάνε. Προτιμώ το μοριακό τεστ» σκορπώντας το γέλιο στο πάνελ της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου».

Παράλληλα, μίλησε για τη συνεργασία του με τον Ανδρέα Γεωργίου, υπογραμμίζοντας ότι δεν ξέρει αν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους τώρα που θα πάει στο Mega.

«Εγώ είμαι με αυτά τα παιδιά, μου έκαναν την τιμή να με διαλέξουν και να με ξαναφέρουν στα πράγματα τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Δεν έχω πληροφορίες γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει», είπε χαρακτηριστικά.

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα