Ιντιάνα Τζόουνς: Οργή από θαυμαστές για τη λογοκριμένη προβολή στη Βρετανία

Θαυμαστές της κινηματογραφικής σειράς Ιντιάνα Τζόουνς εξέφρασαν την οργή τους, όταν το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4 μετέδωσε μία λογοκριμένη εκδοχή του «Raiders Of The Lost Ark» (Οι κυνηγοί της χαμένης κιβωτού) το περασμένο Σαββατοκύριακο

Μεταξύ των σκηνών που δεν προβλήθηκαν στην τροποποιημένη έκδοση ήταν η σκηνή με μια ομάδα ναζί κακοποιών των οποίων τα πρόσωπα λιώνουν μετά το άνοιγμα της Χαμένης Κιβωτού και άλλων που απεικονίζουν αιματηρούς τραυματισμούς με παραστατικότητα.

Οι θαυμαστές έσπευσαν με σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να εκφράσουν την απογοήτευσή τους για την εκδοχή που παρακολούθησαν.

«Ποιο είναι το νόημα να προβάλλεται μία ταινία λογοκριμένη;» έγραψε ένας χρήστης στο Twitter. «Αυτό είναι, δεν βλέπω άλλο» έγραψε ένας άλλος χρήστης. «Αν σκοπεύετε να μην προβάλλετε ένα φιλμ ολόκληρο, γιατί δεν το προγραμματίζετε σε ώρα που δεν χρειάζεται να λογοκρίνεται;» σχολίασε άλλος χρήστης.

Ο Χάρισον Φορντ την περασμένη χρονιά επιβεβαίωσε ότι θα επαναλάβει τον ρόλο τού Ιντιάνα Τζόουνς σε πέμπτη ταινία της κινηματογραφικής σειράς.

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα