Καραντίνα: Πώς διατηρείς σχέση όταν δεν την βλέπεις

Σε μια κατάσταση καραντίνας, που κανείς δεν περίμενε να βρεθούμε, οι σχέσεις δοκιμάζονται. Είναι λογικό γιατί ξαφνικά δημιουργείται μια απόσταση που δεν την είχες προβλέψει και δεν μπορείς να κάνεις και κάτι άμεσα για αυτό. Πώς όμως μπορεί μια σχέση που έχει περνάει αυτή την δοκιμασία να τα βγάλει πέρα;

Σήμερα ο Χρήστος από τους «Men of Style» θα σου μιλήσει για τους τρεις πυλώνες που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου για να μπορέσεις να διατηρήσεις την σχέση σε συνθήκες καραντίνας. Και όχι μόνο για την νοοτροπία που πρέπει να διατηρήσεις αλλά και για τον τρόπο της επικοινωνίας σε αυτές τις συνθήκες. Και φυσικά για το πως θα συνεχίσεις να κρατάς το ενδιαφέρον αμείωτο ώστε βγαίνοντας από την καραντίνα η σχέση να έχει σωθεί.

Μην ξεχνάς, πρέπει να μείνουμε σπίτι για να μπορέσουμε όλοι μαζί μετά να συνεχίζουμε τις ζωές μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι η ζωή σταμάτησε! Μένουμε σπίτι, φλερτάρουμε από το σπίτι, διατηρούμε τις σχέσεις μας υγιείς από το σπίτι. Και φυσικά χρησιμοποιούμε εποικοδομητικά τον χρόνο μας για να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη ημέρα.

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα