Μύκονος: Δείτε τη συγκλονιστική επιχείρηση διάσωσης του «ΡΑΣ» από πηγάδι

Συγκίνηση προκαλεί η προσπάθεια διάσωσης ενός σκύλου που έπεσε σε πηγάδι και πάλεψε με νύχια και με δόντια για να μείνει ζωντανός.

Επιχείρηση διάσωσης σκύλου από πηγάδι εξελίχθηκε σήμερα στην Περιοχή του Κόρφου στη Μύκονο όταν για άγνωστο λόγο έπεσε μέσα σε αφύλαχτο πηγάδι της περιοχής, ύψους 8 περίπου μέτρων.

Σύμφωνα με το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Μυκόνου, μετά την κλήση που δέχτηκε το τηλεφωνικό κέντρο της Π.Υ., έσπευσαν στο σημείο με ένα εφοδιασμένο όχημα με τέσσερις Πυροσβέστες και με τον απαραίτητο εξοπλισμό διάσωσης. Τελικά, η άμεση επέμβαση της Π.Υ. είχε ως αποτέλεσμα τη διάσωση του άτυχου τετράποδου και την παράδοση του στον ιδιοκτήτη του, χωρίς να έχει υποστεί κάποιο τραυματισμό.

Ο ”Ρας” φοβισμένος κατάλαβε όταν εμφανίστηκαν οι σωτήρες του και αφέθηκε στα χέρια τους. Οι πυροσβέστες έκαναν για ακόμη μία φορά με επιτυχία τη δουλειά τους και ο σκύλος σώθηκε. Ο γλυκύτατος σκύλος ήταν τόσο ευγνώμων στους σωτήρες του που όταν ανέβηκαν στην επιφάνεια δεν έφευγε από κοντά τους και μάλιστα τους έκανε συνέχεια χαρές και παιχνίδια!

Πηγή:https://cyclades24.gr/2021/01/mykonos-kare-kare-i-sygklonistiki-epicheirisi-diasosis-tou-ras-apo-pigadi-vinteo/?fbclid=IwAR2UywXWwEw8O8NG_kf9ziOvLujSmOpUBRSgvyA5VUwqKFC-jOX5elN7-yA

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα