Ζώδια: Μία εβδομάδα γεμάτη εξελίξεις

Μπορεί να ακουστεί κοινότυπο, αλλά, κάθε άλλο παρά αδιάφορη θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους μας.

Μπορεί να μην έχει καμία πλανητική μετακίνηση, ωστόσο, οι όψεις που θα σχηματίσει κατά τη διάρκεια της, αλλά, και η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα δημιουργήσει ένα μείγμα που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί,  συγκρουσιακό.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα τον έχουν οι γρήγοροι πλανήτες, ο Ερμής με τον Άρη, οι οποίοι θα έρθουν σε άμεση κόντρα τόσο με τον Δία και τον Κρόνο όσο και με τον Ουρανό.

Ενώ ως μόνη φωτεινή αχτίδα, φαίνεται να είναι η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό.

Όσο για την Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω, σε όψη συνόδου με τον Πλούτωνα, απαιτεί ένα και μόνο πράγμα, την μεταμόρφωση.

Το συγκρουσιακό κλίμα θα μεγεθυνθεί ακόμα περισσότερο στο τέλος της εβδομάδας και από την όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Ουρανό.

Ιδιαίτερα προσεχτικοί, καθώς θα βρεθούν στην δίνη των γεγονότων, θα πρέπει να είναι τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του 1ου δεκαημέρου και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου. Την ουσιαστική μεταμόρφωση των προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων, θα απαιτήσει η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Ουδέτερη θα είναι για τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς), ενώ ευχάριστες ανατροπές στην ερωτική τους ζωή θα φέρει για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου.

Την Κυριακή 10/01 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου, θα βάλει τους εκπροσώπους  του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των 2 πρώτων ημερών στην διαδικασία να οργανώσουν τις προσωπικές και επαγγελματικές τους υποθέσεις.

Την Δευτέρα 11/01 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου θα βοηθήσει να προωθήσουν τις ιδέες τους οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του 1ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 12/01 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα δημιουργήσει ξαφνικές εντάσεις και αλλαγές στην συμπεριφορά των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 13/01 η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω θα ωθήσει σε νέα μεταμορφωτικά ξεκινήματα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Ενώ την ίδια ημέρα η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα οδηγήσει σε αδιέξοδα και έντονες καταστάσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των πρώτων ημερών.

Την Πέμπτη 14/01 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου να αναλάβουν τον απόλυτο έλεγχο της προσωπικής και της επαγγελματικής τους ζωής. Ενώ την ίδια ημέρα, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ουρανό από τον Ταύρο, θα φέρει ευχάριστες αλλαγές και ανατροπές στην ερωτική ζωή των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 15/01 η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου θα συνεχίσει να πιέζει συναισθηματικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ θα είναι ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς). Επίσης, την ίδια ημέρα ο Ουρανός θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου.

Το Σάββατο 16/01 η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύς θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες), και θα είναι θετική για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς).

Ενώ την Κυριακή 17/01 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από τον Ταύρο, θα ωθήσει σε αψυχολόγητες ενέργειες τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτή της εβδομάδας είναι:

Οργανώνω όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται την ζωή μου, και προσπαθώ να διατηρήσω την ψυχραιμία μου. Αυτό που πρέπει να θυμάμαι είναι, πως οι συγκρούσεις είναι χρήσιμες όταν είναι εποικοδομητικές, και όχι όταν μας ωθούν σε αψυχολόγητες ενέργειες. Ενώ θα πρέπει να θυμόμαστε, πως κανένας δεν ξεφεύγει από τα βέλη του κεραυνοβόλου έρωτα.

Να έχουμε μια καλή εβδομάδα, με την ευχή ότι θα  πρυτανεύσει η λογική και η ψυχραιμία.

Παπουτσή Πηνελόπη

Photo cover: pixabay.com/Guillaume Preat 

Πηγή: https://www.oroskopos.tv/evdomadiaio-planitiko-skiniko-apo-10-1-17-1-2021/?fbclid=IwAR0BgDeSy6j0u2xukeApc4J4G_qK_fLgeJ5GKbaZjegXuUsqr8ez5y7mRCg

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα