Ξεκαρδιστικός Τάκης Ζαχαράτος ως Ματίνα Παγώνη -Τι απάντησε η ίδια

«Ρέστα» δίνει ο Τάκης Ζαχαράτος που μεταμορφώθηκε σε μια έξαλλη Ματίνα Παγώνη, όταν ρωτήθηκε για τις φετινές απόκριες και τα πάρτι μασκε.

Ο γνωστός περφόρμερ με ένα μαγικό τρόπο που μόνο εκείνος ξέρει καταφέρνει να μιμείται πρόσωπα, φωνές και στιλ και αυτή τη φορά στο «στόχαστρό» του μπήκε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά Ματίνα Παγώνη.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ καθημερινά μας ενημερώνει για τις εξελίξεις με την πανδημία με εμφανίσεις της σε διαφορετικά κανάλια και ο Τάκης Ζαχαράτος δεν μπόρεσε να αντισταθεί και με σατιρική διάθεση σχολίασε ως Ματίνα Παγώνη τις Απόκριες, τα καρναβάλια, αλλά και το Ντουμπάι.

“Η Ματίνα Παγώνη ξεσπά! Ε- λυσσάξατε πια! Διασωληνωμένη από κανάλι σε κανάλι!” γράφει στη λεζάντα του βίντεο που ανήρτησε στην προσωπική σελίδα του στο Instagram, ο Ζαχαράτος.

Η ίδια είδε τη μίμηση του Τάκη Ζαχαράτου και δεν δίστασε να τη σχολιάσει, μιλώντας στον ΣΚΑΪ Πάτρας.

«Δεν το πέτυχε! Και θα του το πω… Έχει φοβερό χιούμορ και έχω παρακολουθήσει και παραστάσεις. Δυστυχώς όμως ούτε τη φωνή μου κατάφερε να κάνει… Την εικόνα μου, την πλησίασε, όχι πάρα πολύ. Όμως είναι φοβερός», είπε χαρακτηριστικά.

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα