Πώς να έχεις τη γυναίκα που σου αρέσει

Αναρωτιέσαι πώς μπορείς να έχεις την γυναίκα που θέλεις; Είναι βασικό χαρακτηριστικό ενός άντρα να μπορεί να διεκδικήσει την γυναίκα που θέλει. Όμως για να μπορέσεις να φτάσεις σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να ξέρεις ποια είναι η γυναίκα που σου αρέσει. Είναι ένα απόλυτα υποκειμενικό ζήτημα, αλλά εσύ καθορίζεις τα κριτήριά σου.

Από την στιγμή όμως που καταλήγεις τι σου αρέσει, θα πρέπει να το διεκδικείς. Θα πρέπει δηλαδή, να δίνεις την ευκαιρία στον εαυτό σου να κερδίσει αυτό που ζητάει! Πώς όμως δίνεις αυτή την ευκαιρία στον εαυτό σου; Μα φυσικά, εφόσον φροντίζεις για την εξέλιξή σου και στην αναβάθμισή σου σε άνδρα αξίας!

Αφού έχεις κατακτήσει τα παραπάνω, θα έρθει η ώρα για να δημιουργήσεις έλξη προς την γυναίκα που θα προσεγγίσεις. Πώς μπορείς να το κάνεις αυτό; Ποια είναι αυτά τα σημεία που κοιτάει μια γυναίκα και δημιουργούν έλξη; Με ποιον τρόπο μπορεί να αντιδράσει μια γυναίκα στην προσέγγισή σου και τι μπορεί να κάνεις για να δημιουργήσεις το σωστό κλίμα; Πώς μπορείς να κάνεις μια γυναίκα να σε κυνηγάει; Μην ξεχνάς ότι όλα ξεκινάνε από εσένα που κάνεις την κίνηση απέναντι στη γυναίκα που σου αρέσει!

Σήμερα ο Θέμης από τους «Men of Style» έχει όλες τις απαντήσεις που σου χρειάζονται για να μπορέσεις να κατακτήσεις την γυναίκα που σου αρέσει!

Δες το βίντεο:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα