Η Σοφία Μπεκατώρου κατονομάζει τον αντιπρόεδρο της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας ως υπεύθυνο για τη σεξουαλική κακοποίηση της

Η Σοφία Μπεκατώρου παραχώρησε συνέντευξη στο «Πρώτο Θέμα» και κατονόμασε τον υπεύθυνο για την σεξουαλική της κακοποίηση. Πρόκειται για τον Αριστείδη Αδαμόπουλο, τον αντιπρόεδρο της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας,

Η χρυσή Ολυμπιονίκης κατάγγειλε την σεξουαλική της κακοποίηση μέσα στην εβδομάδα και πολύ γρήγορα η υπόθεση πήρε μεγάλη υπόσταση. Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις και όπως φαίνεται η επίσημη απάντηση-ντροπή της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοϊας κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν, καθώς εμπλέκεται ο νυν αντιπρόεδρος Αριστείδης Αδαμόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Αδαμόπουλος βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΙΟ από τη δεκαετία του ‘90, όπως και σχεδόν το σύνολο των διοικούντων της Ομοσπονδίας κι από τον Ιούνιο του 1997 εκτελεί χρέη αντιπροέδρου υπό την προεδρία του Αντώνη Δημητρακόπουλου (η συγκεκριμένη παράταξη έχει 7 διαδοχικές θητείες!!!). 

Πέραν από την καταγγελία της Μπεκατώρου τον Αδαμόπουλο βαραίνει και η καταγγελία του Κακλαμανάκη,στον οποίο ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοϊας είχε κάνει φραστική επίθεση σε συνάντηση της ολυμπιακής ομάδας.

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα