5 λόγοι για να μην γυρίσεις στον πρώην ποτέ

Χώρισες και υποφέρεις… Είναι λογικό, όλοι οι χωρισμοί πονάνε. Και όλοι, πάντα, σκεφτόμαστε πόσο θέλουμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω, να επιστρέψουμε στην “κανονική” ροή των πραγμάτων. Κοινώς, να τα ξαναβρούμε με τον πρώην μας.

Μπορεί να σε χώρισε εκείνος ή μπορεί να έχετε περάσει πολλές φορές από αυτή την διαδικασία και πιστεύεις ότι αξίζει τον κόπο να προσπαθήσεις ξανά. Είναι όμως αυτό σωστό; Έχει νόημα να σκέφτεσαι κάτι τέτοιο;

Εάν γυρίσει ο χρόνος πίσω, δε θα έκανες τα ίδια λάθη πιστεύεις; Μήπως η προσπάθεια επιστροφής σε μια κατάσταση απλά ρίχνει την αξία σου; Κι αν σου δείχνει σημάδια ,εσύ αστον να λέει, αλλά να λες, τι να το κάνω, αν προσπαθήσω και έχω πάλι τα ίδια; ΠΡΙΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, δες όλο το παρακάτω βίντεο. Όλο όμως.

Σήμερα ο Χρήστος από τους «Men Of Style» θα σου πει τους 5 λόγους που εάν συμβαίνει κάποιος από αυτούς, δεν πρέπει να γυρίσεις πίσω στην ίδια σχέση.

Να θυμάσαι ότι η ευτυχία σου, η αξία σου, η ζωή σου η ίδια εξαρτάται κυρίως από εσένα. Δεν την ορίζει ένας χωρισμός. Εννοείται πώς η σχέση σου είναι σημαντικός παράγοντας της καθημερινότητάς σου, όμως δεν είναι ο μοναδικός. Είναι σημαντικό να έχεις κριτήρια, να ξέρεις τι θέλεις και να διατηρείς πάντα την αξία σου!

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα