Ο Μακόλεϊ Κάλκιν θέλει να αφαιρεθεί ο Ντόναλντ Τραμπ από το «Home Alone 2»

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν, ο μικρός Κέβιν Κέβιν Μακάλιστερ του «Μόνος στο σπίτι», φαίνεται να υποστηρίζει ένα αίτημα χρηστών του Twitter να «κοπεί» ο Ντόναλντ Τραμπ από μία σκηνή του «Home Alone 2».

Το «Μόνος στο σπίτι 2: Χαμένος στη Νέα Υόρκη» (1992), πραγματοποίησε γυρίσματα στο Plaza Hotel, το οποίο ανήκει στον απερχόμενο Αμερικανό πρόεδρο. Σε μια σκηνή της ταινίας, βλέπουμε τον μικρό Κέβιν να σταματά τον Τραμπ  για να ρωτήσει πού είναι η ρεσεψιόν.

Ένας λάτρης των ταινιών του Κρις Κολόμπους, ξεκίνησε στο Twitter μία αίτηση για να αφαιρεθεί ο Τραμπ από την ταινία. Μάλιστα ο Κάλκιν, υποστήριξε το βίντεό του απαντώντας με ένα «Μπράβο!». Μέχρι στιγμής περίπου 500 άτομα έχουν υπογράψει το αίτημα.

Ως γνωστόν ο Ντόναλντ Τραμπ δίνει άδεια για γυρίσματα στις εγκαταστάσεις του μόνο αν του επιτρέψουν να κάνει έστω ένα μικρό πέρασμα από την ταινία. Αυτό μάλιστα το είχε επιβεβαιώσει το 2017 και ο Ματ Ντέιμον: «Η συμφωνία ήταν πως αν ήθελες να γυρίσεις κάποια σκηνή στις επιχειρήσεις του, έπρεπε να γράψεις και για αυτόν ένα μικρό ρόλο, να κάνει ένα μικρό πέρασμα».

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα