Η ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ τρόλαρε άσχημα και αυτή τον Τραμπ – H ανάρτηση που συγκέντρωσε 1,5 εκατομμύριο likes

H ακτιβίστρια υπέρ του κλίματος Γκρέτα Τούνμπεργκ σχολίασε με χιούμορ την αποχώρηση του Ντόναλντ Τραμπ από την αμερικανική προεδρία, χρησιμοποιώντας ακριβώς τις ίδιες λέξεις που είχε εκείνος χρησιμοποιήσει για εκείνη το 2019.

«Φαίνεται σαν ένας πολύ ευτυχισμένος ηλικιωμένος άνδρας, που ανυπομονεί να ανακαλύψει ένα λαμπρό και θαυμάσιο μέλλον. Είναι τόσο ωραίο να το βλέπει κανείς!», έγραψε η 18χρονη Σουηδέζα στον λογαριασμό της στο Twitter, σε ένα μήνυμα το οποίο συνόδευε με μια φωτογραφία του Ντόναλντ Τραμπ, στα σκαλιά του ελικοπτέρου του. 

Τον Σεπτέμβριο του 2019 ο Ρεπουμπλικανός μεγιστάνας είχε αντιδράσει στην ομιλία της έφηβης τότε ακτιβίστριας, στη Σύνοδο του ΟΗΕ για το Κλίμα, στη Νέα Υόρκη χρησιμοποιώντας τις ίδιες λέξεις. «Ένα νεαρό κορίτσι πολύ ευτυχισμένο, που ανυπομονεί να ανακαλύψει ένα λαμπρό και θαυμάσιο μέλλον», είχε γράψει ο Τραμπ και σήμερα η Γκρέτα Τουνμπεργκ βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει με χιούμορ με τις ίδιες λέξεις. Η ανάρτηση έχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο likes.

Πηγή: https://thecaller.gr/diethni/i-gkreta-tounmpergk-trolare-ton-trab-eno-efevge-apo-ton-lefko-iko-h-anartisi-pou-sigkentrose-1-5-ekatommirio-likes/

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin