Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Ο προπονητής που τη βίασε υποστηρίζει ότι ήθελε να την παντρευτεί

Δήλωση- σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας για την τότε 11χρονη αθλήτρια Ναυτικού Ομίλου.

Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο ίδιος υποστήριξε πως είχε… σχέση με την 11χρονη, δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας και υποστήριξε πως δεν βρίσκει τίποτα παράλογο στη σχέση αυτή!

Ο προπονητής, ο οποίος πλέον ζει μόνιμα σε νησί, υποστήριξε πως είχε για πολλά χρόνια σχέση (!) με το ανήλικο κορίτσι και τόνισε ότι δεν αποδέχεται τον όρο του βιασμού, καθώς δηλώνει πως είχε την συναίνεση του 11χρονου κοριτσιού, όταν γίνονταν όσα παραδέχεται ότι έκανε.

«Δεν μπορώ να δεχτώ τη λέξη βιασμός, γιατί η λέξη βιασμός πιστεύω ότι είναι κάτι που γίνεται παρά τη θέληση του άλλου. Οταν υπάρχει κάτι αμοιβαίο, δεν νομίζω ότι υπάρχει βιασμός. Απεναντίας, τα συναισθήματα που είχα και είχαν εκδηλωθεί και είχαμε συμφωνήσει ότι όταν μεγάλωνε λίγο ακόμα θα παντρευτούμε», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρώην προπονητής της κοπέλας.

«Κάναμε γιορτές μαζί και στο σπίτι μου με τους γονείς μου και στο σπίτι της. Ήμουν ερωτευμένος και είμαι ακόμη και έχω αποκλείσει τη ζωή μου από από κάποια άλλη γυναίκα, γιατί δεν βρήκα κάτι καλύτερο από αυτήν. Εγώ αυτό που περίμενα ήταν κάποια στιγμή να μου στείλει ένα μήνυμα με την θέλησή της. Αν τουλάχιστον με απορρίψει από γάμο να το ξέρω για να μπορώ να προχωρήσω την ζωή μου» είπε και πρόσθεσε πως τότε είχε σχέση και χώρισε (σ.σ. για χάρη της 11χρονης).

Πηγή: https://thecaller.gr/ellada/viasmos-11chronis-athlitrias-ichame-schesi-ipostirizi-o-proponitis-istioplo-as/

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα