Καίτη Φίνου: Είπα στη μητέρα μου πως βιάστηκα και δεν με πίστεψε

Για τη σεξουαλική κακοποίηση που βίωσε όταν ήταν 16 ετών από πρόσωπο κοντά στο οικογενειακό της περιβάλλον μίλησε η ηθοποιός Καίτη Φίνου στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» του Alpha. 

Η Καίτη Φίνου αναφέρθηκε στην αποκάλυψη που είχε κάνει για πρώτη φορά, το 2000, σε βραδινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

«Όταν πήγα στην αστυνομία, σου μιλάνε λίγο άσχημα χωρίς να το θέλουν. Τη δεκαετία του ’70 ήταν ότι “η γυναίκα τα θέλει”. Έτσι σκέφτονται, το καταλαβαίνεις μετά από χρόνια. Σου λένε “που να τον βρούμε;”. Οι γονείς σου δεν σε πιστεύουν. Η μητέρα μου δεν με πίστεψε. Όταν είδα ότι δεν το πιστεύουν… Tο κρατάς μέσα σου… Δεν μπορείς να το πεις…», ανέφερε η Καίτη Φίνου στον ALPHA.

Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο που βίωσε με τις συνεχείς κρίσεις πανικού και την κατάθλιψη την οποία, όπως ομολόγησε, ακόμη δεν έχει κατορθώσει να ξεπεράσει.

«Για δυο χρόνια έτρεχα στα νοσοκομεία. Κάθε βράδυ πήγαινα στα επείγοντα. Κάθε βράδυ ήταν ένας άλλος πόνος. Ένα άλλο πνίξιμο. Μέχρι να βρω τον στάνταρ, τον καλό ψυχίατρο – έχω αλλάξει τόσους – για να μου δώσει την κατάλληλη αγωγή και να μπορέσω να ανταπεξέλθω. Έμενα μόνη στο σπίτι, οκλαδόν σε μια μοκέτα και έλεγα “Θεέ μου θέλω να περάσει αυτό, να περάσει αυτό! Δεν μπορώ άλλο, δεν αντέχω”», αποκάλυψε η Καίτη Φίνου.

«Δεν βρισκόταν άνθρωπος να μου συστήσει έναν ψυχίατρο που να με καταλάβει. Και μιλάω για ψυχίατρο γιατί με αγωγή περνάει όλο αυτό το πράγμα» πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός.

«Ακόμα δεν το ξεπέρασα. Κρίσεις πανικού δεν παθαίνω αλλά η αγωγή δεν έχει σταματήσει να υπάρχει στη ζωή μου, γιατί η κατάθλιψη παραμένει», ανέφερε.

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα