Ζώδια: Οι τάσεις της ημέρας

Οι τάσεις της ημέρας 26/1 –  Τι να προσέξω σήμερα

Πιο πολύ και από τις αλλαγές που θέλουμε τόσο πολύ να συμβούν τον τελευταίο καιρό, θέλουμε να ηρεμήσουμε και να μην είναι τα νεύρα μας συνέχεια τσατάλια.

Σήμερα όχι μόνο συνεχίζεται αλλά κορυφώνεται μια έκρυθμη κατάσταση, η οποία αποτελεί μέρος όλων των δραστηριοτήτων μας, με την κόντρα του Ήλιου με τον Ουρανό.

Άγχος, νεύρα και πίεση από συνεχείς ανατροπές και εκκρεμότητες, μας έχουν κάνει να συμπεριφερόμαστε σαν υστερικοί.

Δεν είναι μόνο τα εμπόδια που παρουσιάζονται αλλά και οι συνεχείς μετατροπές στο πρόγραμμα λόγω διάφορων παρεμβολών.

Το γήινο πείσμα της κόντρας Ήλιου – Ουρανού δεν μας αφήνει περιθώρια να ελιχθούμε, κουτουλώντας σε τοίχους και μάλιστα αμετανόητα.

Χρειάζεται να ξορκίσουμε την ένταση που μας κυριεύει και αν συναντήσουμε ξαφνικά γεγονότα και απίστευτα νέα, θα πρέπει να σταθούμε ψύχραιμοι.

Αυτό δεν είναι ακατόρθωτο να συμβεί παρά την σκληρότητα της όψης, καθώς η Σελήνη στον Καρκίνο θα σχηματίσει αρμονικές όψεις με τον Ουρανό το πρωί και με τον Άρη το μεσημέρι.

Τις πρωινές ώρες λοιπόν και ως αργά το μεσημέρι, εκμεταλλευόμαστε την ενέργεια και την αντοχή που έχουμε για να δημιουργήσουμε κάτι με επιτυχία.

Τις ώρες αυτές μπορούμε να αλλάξουμε αποφάσεις, να μετανιώσουμε, να αναθεωρήσουμε και να ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο χωρίς να χρειαστεί μεγάλο τίμημα.

Από το μεσημέρι και μετά νιώθουμε πως η ενέργεια εξακολουθεί να είναι σε ψηλά επίπεδα, η όρεξη αυξάνεται, το ίδιο και η επιθυμία για άσκηση και συνεχή δραστηριότητα.

Είμαστε ακούραστοι, ενεργητικοί και αποτελεσματικοί.

Ιδανικό διάστημα ως το βράδυ για να βγάλουμε πολλή εργασία αλλά και να χαρίσουμε στο σώμα μας αυτό που μας ζητάει.

Υδροχόοι, Ταύροι, Σκορπιοί και Λέοντες, είναι αυτοί που χρειάζονται περισσότερη εκτόνωση και αυτοί που θα έχουν και τις μεγαλύτερες αντιδράσεις.

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα