Ιωάννα Μάνδρου: Δεν θα πιστέψεις πόσο ολόιδια είναι η δίδυμη αδελφή της

Ο Δημήτρης Καμπουράκης έκανε την έκπληξη στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ, το πρωί της Κυριακής, καθώς υποδέχτηκε στο πλατό τη δίδυμη αδερφή της Ιωάννας Μάνδρου, τη Χριστίνα, με την οποία μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό όπως φαίνεται με την πρώτη ματιά.

Πολύ πονηρά, πριν ακόμη εμφανιστούν και οι δύο γυναίκες στον αέρα, ο Δημήτρης Καμπουράκης ξεκίνησε να μιλά στην κυρία Μάνδρου, όπως συνήθως, για κάποια δικαστική υπόθεση. Αν δεν έμπαινε στο πλάνο και η έτερη κυρία Μάνδρου κανείς δεν θα μπορούσε να αντιληφθεί πως η γυναίκα με το ροζ δεν ήταν η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Ιωάννα, αλλά η αδερφή της η Χριστίνα.

Αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι εκτός από εκπληκτική ομοιότητα, οι δύο αδερφές έχουν και πανομοιότυπη χροιά στη φωνή τους. «Όταν ήμασταν μικρές μοιάζαμε πάρα πολύ, πολύ περισσότερο» σχολίασε στην εκπομπή η Ιωάννα Μάνδρου.

Μάλιστα είναι τέτοια ήταν η ομοιότητά τους, που ακόμη και οι γονείς τους δυσκολεύονται να ξεχωρίσουν ποια είναι ποια. «Σε μικρή ηλικία δεν μας ξεχώριζαν ούτε οι γονείς μας. Γι’ αυτό είχε καθιερωθεί να απαντάμε και στα δύο ονόματα. Οι συμμαθητές μας δεν μας ξεχώριζαν και μας αποκαλούσαν με κοινό όνομα γιατί είχαν αγανακτήσει. “Κορίτσια”…» σημειώνει η Χριστίνα Μάνδρου, η οποία ασχολείται επίσης με τον κόσμο της δικαιοσύνης, αφού είναι συμβολαιογράφος.

Οι δύο γυναίκες αποκαλύπτουν πως από τότε που θυμούνται τον εαυτό τους, μέχρι και σήμερα, είναι αχώριστες. «Ήμασταν ίδιο τμήμα και στο ίδιο θρανίο όλα τα χρόνια. Εμείς Δημήτρη μια φορά μας χωρίσανε στις Πανελλήνιες εξετάσεις που δίναμε στην Πάτρα. Πρώτο μάθημα στην έκθεση, έγραψα «9» από το άγχος» εκμυστηρεύεται η Ιωάννα Μάνδρου.

Όσο για τους διάφορους αστικούς μύθους για την ξεχωριστή σχέση που δένει τα δίδυμα, Ιωάννα και Χριστίνα Μάνδρου τονίζουν. «Ο σύνδεσμος επειδή είναι τόσο μεγάλος δημιουργεί κοινές επιλογές και ως προς στο στιλ και ως προς στον τρόπο που ζεις. Έχουμε τις ίδιες συνήθειες. Τώρα σε αυτό που πολλοί λένε ότι ο δίδυμος αν είναι ο άλλος στεναχωρημένος συμπάσχει, έχει συμβεί…» λέει η Χριστίνα με την Ιωάννα να δίνει ένα παράδειγμα: «Έπαθα πνευμονία εγώ, πρώτη φορά αρρώστησα τόσο βαριά στη ζωή μου, στις τρεις μέρες έπαθε και η Χριστίνα».

Το μόνο στο οποίο δεν τα βρίσκουν, όπως λένε οι δίδυμες, είναι τα πολιτικά. «Με τα πολιτικά που τσακωνόμαστε λίγο, έχουμε μια μικρή διαφορά» αναφέρουν.

Η ανάρτηση στο Facebook της Ιωάννας Μάνδρου.

Πηγή: https://thecaller.gr/lifestyle/ftistes-i-oloidies-didimes-ioanna-ke-christina-mandrou-ke-i-ekplixi-tou-kampouraki-sta-koritsia/

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα