Συγκλονιστική αποκάλυψη από τη Ζέτα Δούκα: «Ο Γιώργος Κιμούλης με έβρισε και με κλότσησε στο θέατρο»

Μια σοκαριστική αποκάλυψη έκανε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» η Ζέτα Δούκα.

Η γνωστή ηθοποιός με αφορμή το θέμα για τη σεξουαλική βία και κακοποίηση μετά την αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου, πέρασε σε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση.

Για πρώτη φορά η Ζέτα Δούκα αποκάλυψε πως πριν από 13 περίπου χρόνια έπεσε θύμα λεκτικής και σωματικής βίας από τον Γιώργο Κιμούλη. Η ηθοποιός ανέφερε πως ο  Γιώργος Κιμούλης την έβρισε και την κλώτσησε στο θέατρο, ενώ όλη τη θεατρική σεζόν είχε υποστεί ψυχολογική και λεκτική βία.

«Δεν είναι σεξουαλικής φύσεως και θέλω να το τονίσω και να το διαχωρίσω, είναι ψυχολογική και λεκτική βία. Ήταν μια ολόκληρη θεατρική σεζόν πριν από 13-14 χρόνια σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας με ένα πάρα πολύ ωραίο έργο, με σπουδαίο καστ, με επικεφαλής του θιάσου τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη και ηθοποιό, ο οποίος είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός.

Συνάντησα μια απίστευτης έντασης ψυχολογική και λεκτική βία εντός και εκτός σκηνής, με εξάρσεις και περιστατικά θυμού, απαξίωσης, ειρωνείας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πάνω στη σκηνή έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου να προκαλέσει στον άλλον ένα βραχυκύκλωμα για να τα χάσει και να μην μπορεί να είναι εκεί που πρέπει να είναι συγκεντρωμένος. Το οποίο έγινε πιο έντονο όταν βγήκαν καλές κριτικές για εμένα», είπε αρχικά η Ζέτα Δούκα.

Και συνέχισε: «Ένα βράδυ, όταν καιγόταν η Αθήνα με τα γεγονότα για τον Γρηγορόπουλο, έστειλε έναν συνάδελφο να μου πει να βγω στη σκηνή και να πω ότι δεν θα γίνει η παράσταση. Όταν πήγα να τον ρωτήσω γιατί δεν το λέει αυτός ως επικεφαλής, με έβρισε, με κλότσησε και είπε “ΟΚ, πάμε τρίτο κουδούνι”.

Αυτό έγινε αρχές Δεκεμβρίου. Τα Χριστούγεννα είχα υψηλό πυρετό και βήχα και είχα ζητήσει να έχω ένα ποτήρι νερό για να καθαρίζει η φωνή μου. Εκεί ήρθε η έκρηξη και είπα “Κλείνω το θέατρο”. Έβαλα την αξιοπρέπεια μου κάτω από το θέατρο, έβαλα τον φόβο μου πάνω για να μην πουν ότι έκλεισε το θέατρο αυτή. Κατέρρευσα δύο φορές επί σκηνής».

Στην ερώτηση γιατί το είπε τώρα εκείνη αποκάλυψε: «Δεν με νοιάζει τι θα πουν. Τώρα είναι η ώρα που άνοιξαν τα αυτιά για να ακούσουν. Υπήρχαν μάρτυρες σε αυτό το περιστατικό».

Share: