Τι πρέπει να προσέξεις, προτού αγοράσεις από Κινέζικα e-shops

Προτού λοιπόν αγοράσεις από τα Κινέζικα e-shops, κάτι φαντασμαγορικό, αλλά πάμφθηνο, διάβασε παρακάτω. 


Τα συγκεκριμένα e-shopsείναι κάτι σαν πανδημία. Είναι παντού και βλάπτουν σοβαρά το πορτοφόλι και μετά την διάθεση! Μετά το 1990 η Κίνα επεδίωξε να παγκοσμιοποιήσει την εμπορική της δραστηριότητα, ένα σχέδιο που αρχικά ολοκληρώθηκε με τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Πεκίνο το 2008 και ακολούθησε η επέκταση των δράσεων στο διαδίκτυο. 

Η Κίνα δημιούργησε πλήθος ιστοσελίδων, με σκοπό να προσελκύσει νεανικό καταναλωτικό κοινό. Η κινέζικη βιομηχανία  δημιουργεί στο διαδίκτυο ολοένα και περισσότερες ιστοσελίδες με ελκυστικές και φθηνές αγορές. Γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, πως να εξαπατά τα κορίτσια με εντυπωσιακή παρουσίαση του προϊόντος. Παραπλανητικές περιγραφές οι οποίες σε κάνουν να πιστεύεις, πως αυτό που πας να αγοράσεις, είναι καταπληκτικό! 

Ό,τι δίνεις, παίρνεις, όμως. Οι ιστοσελίδες αυτές παρουσιάζουν πολύ χαμηλές τιμές, μεγάλες εκπτώσεις με αποτέλεσμα, οτιδήποτε και να αγοράσεις, θα έρθει με την χαμηλότερη ποιότητα που μπορείς να φανταστείς. Σκέτο νάιλον! 

Τα υφάσματά τους είναι κάκιστης ποιότητας και η εφαρμογή τους απαράδεκτη, οι κλωστές είναι αόρατες και έχουν καταγραφεί μαρτυρίες ότι τα ρούχα πολλές φορές μυρίζουν χημικά. 

Τα περισσότερα ρούχα που έρχονται από την Κίνα, βασίζονται στα ασιατικά μεγέθη, με αποτέλεσμα  τα νούμερα να μην συμπίπτουν και οι οδηγίες μεγέθους δεν είναι κατατοπιστικές. 

Ένα μεγάλο ποσοστό του παγκόσμιου πληθυσμού έχει πέσει θύμα εξαπάτησης μέσω των κινέζικων ιστοσελίδων. Ενισχυμένα με κλεμμένες φωτογραφίες και επιθετική διαφήμιση. 

Η μαγική λέξη είναι ο αλγόριθμος , καθώς σε ακολουθεί παντού μέσω όλων των  social media, και  σερβίρουν στον καθένα από εμάς το περιεχόμενο που θεωρούν ότι θέλουμε να καταναλώσουμε. 

Επειδή “ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός” είναι σημαντικό να καταλάβεις ότι η αγορά τέτοιου είδους προϊόντος θα σε οδηγήσει σε δυσάρεστες επιπτώσεις τόσο στην τσέπη σου αλλά και στην ψυχολογία σου.

Απέφυγε λοιπόν να περνάς το χρόνο σου άσκοπα σε αυτές τις ιστοσελίδες, θυμήσου ότι το πιο σημαντικό στην επιλογή ενός ρούχου είναι η ποιότητα και το νούμερο, και κάνοντας σωστό και δημιουργικό Mixing & Matching μπορείς να αποκτήσεις υπέροχα outfits. 

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Νέλλη Τσιακυρίδου

Νέλλη Τσιακυρίδου

Η Πηνελόπη Νέλλη είναι μια ταλαντούχα σχεδιάστρια. Ότι δημιουργεί έχει την σφραγίδα ενός καινούριου στυλ. Οι τάσεις της μόδας και οι συνδυασμοί, είναι η αγαπημένη της καθημερινότητα. «Οι τάσεις για μένα, είναι κάτι σαν την διαίσθηση!»
Η Πηνελόπη Νέλλη είναι μια ταλαντούχα σχεδιάστρια. Ότι δημιουργεί έχει την σφραγίδα ενός καινούριου στυλ. Οι τάσεις της μόδας και οι συνδυασμοί, είναι η αγαπημένη της καθημερινότητα. «Οι τάσεις για μένα, είναι κάτι σαν την διαίσθηση!»

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα