Ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης στέφει την ερωμένη του δεύτερη βασίλισσα

Ο βασιλιάς της Ταυλάνδης, Μάχα, «έγραψε ιστορία» προσφέροντας στέμμα στην ερωμένη του, Σινεενάτ «Κόι» Βονγκβαζιραπάκντι παρά την προηγούμενη φυλάκιση της για «ασέβεια» στην τρέχουσα βασίλισσα.

Με βάση δημοσίευμα της Bild, από σήμερα η Ταϊλάνδη θα κάνει την…. υπέρβαση, έχοντας τρεις εστεμμένους. Τον βασιλιά και… δύο βασίλισσες!

Ο βασιλικός τίτλος, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild, δόθηκε στα 36α γενέθλια της «Κόι», ένα μήνα μάλιστα αφότου εχθροί της διέρρευσαν αποκαλυπτικές σέλφι της.

Το ζευγάρι φορούσε ταιριαστά μπλε παλτά καθώς απελευθέρωσαν ψάρια και πουλιά σε μια βουδιστική τελετή για να σηματοδοτήσουν τα γενέθλιά της στην προβλήτα Wasukri στην Μπανγκόκ.

Για την μέχρι τώρα μοναδική βασίλισσα της χώρας, τη 42χρονη Σουτίντα, η αναβάθμιση της ερωμένης σημαίνει «ταπείνωση».

Από το 2019 , η Βονγκβαζιραπάκντι είχε αναγορευτεί σε «Τσάο Κουν Πρα», δηλαδή επίσημη ερωμένη Ταϊλανδού μονάρχη, λίγους μήνες μετά τον γάμο του με τη βασίλισσα Σουτίντα. Τώρα όμως η ερωμένη αναβαθμίζεται.

Η 36χρονη ερωμένη – βασίλισσα ήταν πιλότος και υπηρέτησε στην προσωπική φρουρά του βασιλιά, ενώ προβιβάστηκε σε ταγματάρχη το 2019, μόλις άρχισε και η σχέση τους. Τρεις μήνες αργότερα αποπέμφθηκε, επειδή δεν τα πήγαινε καλά με τη βασίλισσα και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Το περασμένο φθινόπωρο ο βασιλιάς που έχει παντρευτεί τέσσερις φορές κι έχει αποκτήσει επισήμως επτά παιδιά, έδωσε εντολή για την αποφυλάκισή της και τώρα την κάνει δεύτερη βασίλισσα.

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα