Ζώδια: Οι τάσεις της ημέρας – Ποιοι πρέπει να προσέξουν

Οι τάσεις της ημέρας 28/1 –  Ποιοι πρέπει να προσέξουν σήμερα.

Φτάσαμε στην Πανσέληνο του μήνα η οποία πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου και συγκεκριμένα στην 10η μοίρα του Λέοντα.

Μια Πανσέληνος που αποζημιώνει όσους έχουν οικοδομήσει γνήσια και  καταβαραθρώνει τις δανεικές ιδέες και όσους πατάνε πάνω σε σαθρές συναισθηματικές βάσεις.

Η σημερινή μέρα μέσω της κορύφωσης της Πανσελήνου που πραγματοποιείται στις 9.17 το βράδυ, δείχνει ξεκάθαρα πως οι χειριστικές τάσεις που επικρατούν, θα κοντραριστούν στα ίσα με την αξιοπρέπεια και την ανωτερότητα.

Η μέρα ξεκινά με την κόντρα της Σελήνης με τον Κρόνο που κορυφώνεται στη 1.41 το μεσημέρι.

Δεν αισθανόμαστε περήφανοι για όσα έχουμε καταφέρει και το χειρότερο είναι πως δεν μπορούμε να διαχωρίσουμε αν αυτή η αίσθηση εμπεριέχει αλήθεια ή υπερβολή.

Ακόμα και αν είμαστε οι καλύτεροι μαθητές, δεν μπορούμε να το καταλάβουμε. Υπάρχει μια τάση αμφισβήτησης και μελαγχολίας, που καλούμαστε να διαχειριστούμε.

Ακατάλληλο διάστημα για πάσης φύσεως συμφωνίες, συζητήσεις και αποφάσεις.

Ακολουθεί η κόντρα της Σελήνης με τον Ουρανό που κορυφώνεται το απόγευμα και επηρεάζει και αυτή από πριν, με αποτέλεσμα να νιώθουμε μπερδεμένοι.

Μπορεί να προκύψουν ανατροπές και εμπόδια που είναι απολύτως απαραίτητο να τα εξετάσουμε με αισιοδοξία γιατί μπορεί να είναι για καλό.

Η Πανσέληνος αυτή διαφωτίζει γι αυτό χρειάζεται να έχουμε ανοιχτά μάτια και μυαλό.

Το βράδυ έρχεται και η κόντρα Σελήνης – Δία για να διογκώσει τον συναισθηματικό μας όγκο και τα συναισθήματα πλημμυρίζουν από τις ορθάνοικτες πόρτες της καρδιάς.

Όλα τα παραπάνω είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τη συνάντηση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που συνεχίζει να απαιτεί να είμαστε οι καλύτεροι, να εξουσιάζουμε και να καταπιέζουμε, θέλοντας τον απόλυτο έλεγχο.

Αυτή τη συναισθηματική ανασφάλεια πολεμάει σήμερα η Πανσέληνος, που με τον δικό της τρόπο επαναλαμβάνει, πως νικητής δεν είναι αυτός που κυνηγάει αλλά αυτός που κυνηγιέται.

Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί είναι αυτοί που καλούνται να μην διστάσουν να κάνουν αλλαγές και να ανατρέψουν ό,τι δεν τους ικανοποιεί.

Ζυγοί, Κριοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, χρειάζεται να ξεπεράσουν τον άγχος, τον φόβο και την ανησυχία που γίνονται εμμονές. Πρέπει να αφεθούν στη ροή των γεγονότων και όχι να τα ορίζουν αυτοί.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, είναι οι ευνοημένοι παρατηρητές μιας δύσκολης αντιπαλότητας, από την οποία καλούνται να πάρουν ένα σπουδαίο μάθημα.

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin