Ζώδια: Οι τάσεις της ημέρας – Ποιοι πρέπει να προσέξουν

Οι τάσεις της ημέρας 29/1 – Ποιοι πρέπει να προσέξουν σήμερα.

Βαθιά προβληματισμένοι από όσα έχει βγάλει στην επιφάνεια η χθεσινή Πανσέληνος, παραμένουμε στην ισχυρή επιρροή της και προσπαθούμε να κινηθούμε ανάλογα.

Από τη μία υπάρχει αναστάτωση και ξεσηκωμός, από την άλλη τα θέματά μας λύνονται καθώς δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια να σέρνονται αναισθητικά.

Η σημερινή μέρα είναι δοτική, απλόχερη και ευεργετική.

Ο Ήλιος συναντιέται με τον Δία στον Υδροχόο, σκορπίζοντας αίσθηση ελευθερίας και ανεξαρτησίας.

Η Σελήνη κινείται περήφανα στον Λέοντα χωρίς να έχει καμία πλανητική συνάντηση, αναδύοντας τη μυρωδιά ενός πανάκριβου αρώματος, που κάποιοι επιθυμούν διακαώς να αποκτήσουν και κάποιοι άλλοι χλευάζουν τη ματαιοδοξία του.

Οι ευκαιρίες είναι μπροστά μας, κάτι γίνεται που μπορεί να αλλάξει όλα τα δεδομένα, ενώ ξαφνικά μεγιστοποιούνται εκείνες οι επιθυμίες που σπάνε οποιαδήποτε δεσμά μας.

Σήμερα μπορούμε να μεγαλουργήσουμε κατανοώντας όλα εκείνα που μας εμπόδιζαν να προχωρήσουμε όπως επιθυμούμε. Αυτό μπορεί να έχει συμβεί και μέρες πριν αλλά σήμερα κορυφώνεται.

Βρίσκουμε λύσεις για όσα μας βασάνιζαν, κάνουμε τις καλύτερες επενδύσεις ενώ έρχονται στον δρόμο μας άνθρωποι και καταστάσεις με μορφή ευκαιριών που μας λυτρώνουν.

Υπάρχει διευκόλυνση σε όλους τους τομείς γι αυτό πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα.

Η μόνη προϋπόθεση είναι να έχουμε ανοιχτό μυαλό, ριζοσπαστική διάθεση, καινοτόμες ιδέες και τη θέληση να αποτινάξουμε κάθε συμβιβαστική τάση, κάθε στεγανό και κάθε δισταγμό.

Η υπερβολή σίγουρα το κύριο συνοδευτικό της μέρας, ωστόσο ο ενθουσιασμός ακόμα και ο ασυγκράτητος δεν μπορεί ποτέ να χρεωθεί καλοπροαίρετα, ως σοβαρό σφάλμα.

Όλοι ευνοούνται σήμερα αλλά εκείνοι που τείνουν να το νιώσουν σε μεγαλύτερο βαθμό, είναι Υδροχόοι, Ζυγοί και Δίδυμοι γεννημένοι στο τέλος του 1ου και αρχές του 2ου δεκαήμερου.

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα