Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά καταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση

Τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση, καταγγέλλουν η Τζένη Μπότση, η Αγγελική Λάμπρη και η Λουκία Μιχαλά.

H «βόμβα» έσκασε που ακουγόταν εδώ και λίγα 24ωρα για πασίγνωστο ηθοποιό και σκηνοθέτη που προχώρησε στο παρελθόν σε ανάρμοστες πράξεις ενώπιον γυναικών ηθοποιών κατά τη διάρκεια ακροάσεων για το ανέβασμα θεατρικής παράστασης.

Η Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη με κοινές αναρτήσεις στα social media κατονόμασαν το συγκεκριμένο άτομο ως τον Κώστα Σπυρόπουλο κατηγορώντας τον ότι προέβη σε πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα.

Γράφουν στις αναρτήσεις τους στο Instagram οι ηθοποιοί Τζένη Μπότση και Αγγελική Λάμπρη:

«Ορμώμενες από το θάρρος των γυναικών που με αξιοπρέπεια και παρρησία κατήγγειλαν την σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση και τη σωματική ή λεκτική βία, την οποία υπέστησαν από ανθρώπους που εκμεταλλεύτηκαν την ισχύ και την υπεροχή τους, έναντι των θυμάτων τους, προβαίνουμε σήμερα σε αυτή τη δήλωσή μας και ανακοινώνουμε δημόσια ότι υπήρξαμε θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας απέναντι στα παιδιά μας και σε όλους τους νέους ανθρώπους να στηρίξουμε τη δημοσίευση τέτοιων περιστατικών ώστε να μειωθούν μέχρι και να εξαλειφθούν

ΤΖΕΝΗ ΜΠΟΤΣΗ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΑΜΠΡΗ
ΛΟΥΚΙΑ ΜΙΧΑΛΑ».

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα