Γιάννης Μπέζος: Πήρε θέση με τις δηλώσεις του για Γιώργο Κιμούλη και Ζέτα Δούκα

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» για όλα όσα έχουν συμβεί στο χώρο του θεάματος, μετά την μαρτυρία της Ζέτας Δούκα και άλλων ηθοποιών, προς το πρόσωπο του Γιώργου Κιμούλη.

ο Γιάννης Μπέζος είπε χαρακτηριστικά: «Ούτε κοινό μυστικό, ούτε κεραυνός εν αιθρία». «Τα περίεργα παιχνίδια με το σεξ τα γνωρίζω από τότε που τελείωσα τη σχολή. Δεν τα έχω υποστεί αλλά τα έχω ακούσει. Το θεωρώ ό,τι χυδαιότερο υπάρχει να εκμεταλλεύεσαι τη θέση και να παίζεις με τις ελπίδες ενός νέου για το μεροκάματό του». «Σε ό, τι αφορά στην κακή συμπεριφορά, πέρα από τη σεξουαλική παρενόχληση, θέματα που τα συζητάμε και τα ξανασυζητάμε, θέλω να πως ότι δεν πρέπει να καταφεύγουμε σε υπερβολές. Άκουσα πριν λίγο την αγαπητή μου Δήμητρα Παπαδήμα, η οποία είπε ότι συμβαίνει στο 99% – είναι υπερβολικό αυτό. Καταλαβαίνω τη φόρτισή της αλλά είναι υπερβολικό. Εγώ έχω συνεργαστεί με πάρα πολλούς ανθρώπους, έχω θίασο εδώ και σχεδόν τριάντα χρόνια και στις τηλεοράσεις είμαι ο παλιότερος, ο πιο πολύπειρος και εκτεθειμένος, συνεργάστηκα άψογα με τους περισσότερους ανθρώπους, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν συμβαίνουν αυτά. Πολλά συμβαίνουν και σε ακραία μορφή».

Συγκεκριμένα για τη δήλωση της Δήμητρας Παπαδήμα είπε: «Τι σημαίνει, ότι όσες είναι σήμερα κάποιες έχουν περάσει από κρεβάτια. Δεν δέχομαι ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Σίγουρα συνέβη και αυτό αλλά δεν είναι αυτό που χαρακτηρίζει. Άλλωστε τη δουλειά τη δική μας την βαθμολογεί ο χρόνος. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν τέτοια φαινόμενα».

Για τον Γιώργο Κιμούλη σχολίασε: Μοναδικός αρμόδιος για να απαντήσει είναι ο ίδιος ο Κιμούλης: «Εγώ έχω συνεργαστεί μαζί του μια – δυο φορές, έχει έναν εκρηκτικό χαρακτήρα, όμως ο ίδιος δεν παρατήρησα τίποτα τέτοιο. Δεν θέλω να αμφισβητήσω τα λεγόμενα της κυρίας Δούκα και των υπολοίπων όμως πρέπει να ακούσω και τον ίδιο».

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα