Χαλκίδα: Νηπιαγωγός άφησε 4χρονο κορίτσι στο κρύο για να το τιμωρήσει – Το σοκαριστικό βίντεο

Δασκάλα έβγαλε στο τσουχτερό κρύο ένα κοριτσάκι τεσσάρων μόλις ετών για παραδειγματισμό και το κρατούσε στην παγωνιά ενώ το παιδί ούρλιαζε από το κλάμα.

Το βίντεο σοκάρει… Ένα κοριτσάκι μόλις 4 ετών βρίσκεται έξω από νηπιαγωγείο στη Χαλκίδα και με κλάματα ζητά από τη δασκάλα του να το βάλει πάλι μέσα στην αίθουσα.

Το βίντεο κατέγραψε με το κινητό της τηλέφωνο η μητέρα άλλου παιδιού, που άμεσα παρενέβη για να ακούσει την εκπαιδευτικό να της απαντάς πως «δεν μπορούσε να την κάνει καλά».

Σύμφωνα με πληροφορίες η νηπιαγωγός στην προσπάθεια της να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ισχυρίζεται ότι το παιδάκι είχε επιθετική συμπεριφορά και το τιμώρησε με αυτόν τον τρόπο για να το ηρεμήσει.

Νωρίτερα με ανάρτησή της, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ανέφερε σχετικά:

«Σε συνέχεια χθεσινού δημοσιεύματος για περιστατικό σε νηπιαγωγείο της Χαλκίδας με 4χρονο κοριτσάκι, κινητοποιήθηκε αμέσως ο διοικητικός μηχανισμός της εκπαίδευσης και διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση. Επικοινώνησα με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και ζήτησα να διερευνηθεί σε βάθος κάθε πτυχή της καταγγελίας».

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα