Ζώδια: Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό και πως θα μας επηρεάσει

Με ενδιαφέροντα πλανητικά γεγονότα υποδεχόμαστε τον τελευταίο μήνα του χειμώνα. Η εβδομάδα ξεκινάει από την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου η οποία θα εγκαινιάσει μια περίοδο προβλημάτων στην επικοινωνία, καθυστερήσεων και αναθεωρήσεων κυρίως για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).  

Συνεχίζεται, με  την είσοδο της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο, η οποία έρχεται να φέρει νέα δεδομένα στην ερωτική ζωή της ίδιας ομάδας. Ωστόσο, θα ξεκινήσει με ένταση εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη. Από την άλλη  , αισθητή θα κάνει την παρουσία της και η Αφροδίτη , αρχικά,  με την όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο, και στην συνέχεια, με την όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ουρανό, θα ανατρέψει τα δεδομένα που υπάρχουν στην ερωτική ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Σε δύσκολη θέση αυτή την εβδομάδα θα βρεθούν κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), ενώ ουδέτερη θα είναι τόσο για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) όσο και για τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Κυριακή 31/01, η ανάδρομη πορεία του Ερμή όπως αναφέραμε και παραπάνω θα εγκαινιάσει μια περίοδο προβλημάτων στην επικοινωνία, αναθεωρήσεων αλλά και καθυστερήσεων για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους.

Την Δευτέρα 01/02 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα δημιουργήσει νευρικότητα και εντάσεις στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου. Ενώ, την ίδια ημέρα, η είσοδος της Αφροδίτης, έρχεται να ολοκληρώσει τον πλανητικό συνωστισμό στο ζώδιο του Υδροχόου, θα εγκαινιάσει μια ιδιαίτερη περίοδο για την ερωτική ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Τρίτη 02/02 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού θα πιέσει συναισθηματικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους).

Την Τετάρτη 03/02 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόου, θα κάνει ιδιαίτερα εκφραστικούς τους εκπροσώπους του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους).

Την Πέμπτη 04/02 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα παρασύρει σε υπερβολές τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Παρασκευή 05/02 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόου, θα επηρεάσει αρνητικά την ικανότητα συγκέντρωσης των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Το Σάββατο 06/02 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου, να πάρουν αποφάσεις μετά από ώριμη σκέψη για την ερωτική τους ζωή.

Ενώ την Κυριακή 07/02 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό θα προκαλέσει ξαφνικές αλλαγές στην ερωτική ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Oι προτεραιότητες στην προσωπική μας ζωή αλλάζουν, αυτό έχει ως συνέπεια να πάρουμε αποφάσεις που μέχρι τώρα διστάζαμε, ενώ ένας κεραυνοβόλος έρωτας μπορεί να αλλάξει ξαφνικά τις ισορροπίες στην ζωή μας.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα και Καλό Μήνα!!!

Παπουτσή Πηνελόπη

Photo cover:pixabay.com/Jan Alexander 

Πηγή:https://www.oroskopos.tv/evdomadiaio-planitiko-skiniko-apo-31-1-7-2-2021/?fbclid=IwAR3y0IWYImcE7J6C9ObJaoTnLwj-9jDHw2aHoTLZ-vicOuQDCzbO84EjFqY

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα