Ζώδια: Οι τάσεις της ημέρας – Ποιοι πρέπει να προσέξουν

Οι τάσεις της ημέρας 1/2 –  Ποιοι πρέπει να προσέξουν σήμερα.

Ο Φεβρουάριος και η πρώτη του εβδομάδα ξεκινούν όπως η αγωνία για την εξέλιξη μιας πολύ καθηλωτικής ταινίας.

Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται από την κόντρα του Ήλιου με τον Άρη, η οποία μας κάνει πεισματικά αμετανόητους.

Αυτή η κόντρα με τους δύο πλανήτες στα σταθερά ζώδια του Υδροχόου και του Ταύρου, μπορεί να προκαλέσει κόντρες μεγάλων μεγεθών, εντάσεις και ισχυρές διαφωνίες.

Δεν είναι καθόλου κατάλληλη μέρα για πρωτοβουλίες, εκπλήξεις και λήψη αποφάσεων.

Η Σελήνη, λίγο πριν εγκαταλείψει το ζώδιο της Παρθένου, θα έρθει σε αρμονική όψη με την Αφροδίτη, δίνοντας στις πρωινές και πρώτες μεσημβρινές ώρες, μια διαλλακτική παραχώρηση. Ωστόσο δεν μπορούμε να βασιστούμε σε αυτό το πρόσκαιρο διάλειμμα.

Στη 1.26 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ζυγό, μοιράζοντας απλόχερα διπλωματία και αρμονία, ωστόσο δεν είναι ούτε αυτό αρκετό για να αποφύγουμε τις αναταράξεις.

Το πιο έξυπνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κερδίσουμε χρόνο αποφεύγοντας ψυχοφθόρες αντιδράσεις, ειδικά αν πρόκειται για θέματα σχέσεων και συνεργασιών.

Από αργά το απόγευμα, έρχεται η επιρροή της αρμονικής όψης της Σελήνης με τον Κρόνο, που μας βάζει σε μια τροχιά και μας δίνει ισορροπία.

Το βράδυ κατανοούμε πολύ καλά τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουμε και το καλύτερο είναι πως μπορούμε και να το επιτύχουμε.

Η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο, πετώντας προκλητικά το αυστηρό ταγιέρ που φορούσε στον Αιγόκερω, ετοιμάζοντας τις απελευθερωτικές της προτάσεις.

Ταύροι, Υδροχόοι, Σκορπιοί και Λέοντες είναι η τετράδα που πασχίζει περισσότερο από τους άλλους, που θυμώνει, πεισμώνει αλλά δεν εγκαταλείπει. Αν αυτό είναι καλό ή κακό, θα το δείξει το αποτέλεσμα.

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα