Νέα καταγγελία σοκ κατά του Κώστα Σπυρόπουλου: «Έκανε άσεμνες κινήσεις στον εαυτό του»

Νέα καταγγελία κατά του Κώστα Σπυρόπουλου αυτή τη φορά από την ηθοποιό Έμυ Στυλιανίδου.  

Μακραίνει ο κατάλογος των ανθρώπων που καταγγέλλουν τον ηθοποιό Κώστα Σπυρόπουλο για απρεπείς πράξεις. 

Η ηθοποιός Έμυ Στυλιανίδου μίλησε στο Open ΤV και κατέθεσε τη δική της εμπειρία από το 2003 ή το 2004 και όπως είπε μεταξύ άλλων «εγώ με ονοματεπώνυμο, προτρέπω και άλλες κοπέλες να βγουν και να καταγγείλουν το γεγονός. Όχι για μία προβολή πεντάλεπτη, ούτε για να κάνουμε ένα τηλεοπτικό δικαστήριο. Απλά να καταθέσουμε την ψυχή μας και να πούμε την αλήθεια μας» είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Πριν από κάποια χρόνια μου είπαν να πάω σε μια οντισιόν. Σε ένα θέατρο στο Μεταξουργείο. Πήγα ευπρεπώς ενδεδυμένη, γιατί μπορεί να ακουστούν πολλές γνώμες. Συνήθως λέγεται «τι φορούσες», «προκάλεσες» και το λέω για να ξεκαθαρίσω κάποιες σκιές. Φορούσα ένα παντελόνι και ένα πουκάμισο. Όταν πήγα στο θέατρο με υποδέχτηκε ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος. Ο κύριος Σπυρόπουλος. Κλείδωσε πίσω μου την πόρτα. Αυτό με θορύβησε λίγο, αλλά είπα μήπως γίνεται έτσι. Πίστευα πως θα ήταν και άλλοι άνθρωποι μέσα στο θέατρο. Δεν είδα κανέναν άλλον, ήμουν μόνη. Κατάλαβα ότι κάνει την οντισιόν με έναν, έναν άνθρωπο και κλείνει ραντεβού προσωπικό στον κάθε έναν. Κάναμε μια συζήτηση αλλά κάτι δε μου άρεσε. Μια διαχυτικότητα”

“Στη συνέχεια μου έδωσε να διαβάσω ένα κείμενο του Σάμουελ Μπέκετ. Και από εκεί και μετά άρχισε μια συμπεριφορά πολύ οικεία. Εγώ καθόμουν στην καρέκλα. Ο ίδιος ήταν απέναντί μου και άρχισε να κάνει κάποιες άσεμνες κινήσεις στον εαυτό του. Εγώ στη θέα όλων αυτών έφυγα από τη σκηνή και πήγα στην αίθουσα. Ο ίδιος δεν ξέρω τι μπορεί να έπαθε από την αντίδραση μου. Από τον πανικό μου, τον φόβο μου και τον τρόμο μου άρχισα να γελάω υπερβολικά έντονα. Και σε μένα, στα αυτιά μου ηχούσαν τα γέλια μου περίεργα”, είπε η ηθοποιός.

«Μετά από όλα αυτά άνοιξε την πόρτα και εγώ έφυγα τρέχοντας. Το θέατρο θέλω να διευκρινίσω και να ακουστεί, παρακαλώ αυτό, πως το θέατρο δεν είναι δουλειά όπως ακούγεται ότι «σε όλες τις δουλειές γίνεται αυτό». Ακόμα και τώρα που μιλάω, μετά από τόσα χρόνια, είμαι ταραγμένη”, κατέληξε η Έμυ Στυλιανίδου.

Η ηθοποιός απαντώντας στο ερώτημα γιατί μιλάει γι’ αυτό το περιστατικό τώρα, απάντησε πως «Τώρα πια τα παιδιά μου μεγαλώσανε, πατάω στα πόδια μου, γίνεται τώρα γιατί μας δόθηκε η ευκαιρία να το κάνουμε τώρα, γιατί αν το κάναμε τότε θα ήμασταν μόνες μας ενδεχομένως γραφικές τραγικές».

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα