Ζώδια: Οι τάσεις της ημέρας – Ποιοι πρέπει να προσέξουν

Οι τάσεις της ημέρας 4/2 –  Ποιοι πρέπει να προσέξουν σήμερα.

Άλλη μια δύσκολη μέρα είναι μπροστά μας, εφόσον ο εκνευρισμός είναι παντού παρών, το ίδιο και η υπερβολή και η τάση για καβγάδες.

Η σημερινή μέρα είναι από εκείνες που δεν θέλουμε και δεν μας συμφέρει να κεντρίσουμε καταστάσεις και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσουμε τα νεύρα μας.

Η Σελήνη στον Σκορπιό, η οποία συνηθίζει να πηγαίνει βαθιά περιφρονώντας τις επιφανειακές προσεγγίσεις, έχει βαλθεί να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο.

Τις πρωινές ώρες η κόντρα της με τον Δία δημιουργεί έξαψη και υπερβολή. Κάθε τι το υποστηρίζουμε γενναία, όμως γινόμαστε καταπιεστικοί και αρκετά χειριστικοί.

Το πρόβλημα είναι πως δεν υπολογίζουμε όσο θα έπρεπε την ανάδρομη φορά του Ερμή και πέφτουμε από τα σύννεφα όταν κάτι ανατρέπεται, με αποτέλεσμα περισσότερη υπερβολή και θυμό.

Ο θυμός σήμερα είναι πρωταγωνιστής, καθώς η κόντρα της Σελήνης με τον Άρη που κορυφώνεται το απόγευμα, μπορεί να προκαλέσει ακραίες αντιδράσεις, έντονες διαφωνίες και βίαιες συμπεριφορές.

Αυτό γίνεται ακόμα πιο έντονο, καθώς προς το βράδυ κορυφώνεται και η κόντρα της Σελήνης με τον Ήλιο, που επιβεβαιώνει πως είναι σχεδόν αδύνατο να μην υπάρξει ένα χάσμα ανάμεσα σε οποιαδήποτε σχέση που είναι έστω και λίγο επιβαρυμένη.

Για να γλιτώσουμε την ψυχολογική φθορά και να αποφύγουμε μεγάλες απογοητεύσεις και ρήξεις, θα πρέπει να εκτονωθούμε με δραστηριότητες που μας αρέσουν και αγαπάμε.

Δεν δίνουμε σημασία σε αρνητικές καταστάσεις και γεγονότα και δεν τρέχουμε πίσω τους με την πεποίθηση ή την ελπίδα πως θα επιτύχουμε το ποθητό.

Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι και Λέοντες είναι εκτός ελέγχου και μπορεί να γίνουν άδικοι, αχάριστοι και αγενείς.

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα