Ζώδια: Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό – Ανατροπές και ερωτικά μπερδέματα

Οι ανατροπές και τα ερωτικά μπερδέματα, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της 2ης  εβδομάδας του μήνα. Μιας εβδομάδας που θα μας ωθήσει να είμαστε αυστηροί με τους άλλους, αφού πλέον μπορούμε να βλέπουμε τι ακριβώς συμβαίνει πίσω από την βιτρίνα, και να βάλουμε την ζωή μας σε νέες βάσεις.

Τον ρόλο του πρωταγωνιστή αυτή την εβδομάδα θα έχουν τόσο ο ανάδρομος Ερμής, ο οποίος εκτός από τα προβλήματα στην επικοινωνία, θα μας παρασύρει άλλοτε σε εγωιστικές συμπεριφορές, και άλλοτε σε εξομολογήσεις, ενώ για την ημέρα των ερωτευμένων, υπόσχεται ότι θα μας φέρει ευχάριστες ειδήσεις.

 Όσο και η Αφροδίτη, που μετά τις ανατροπές που θα προκαλέσει στην ερωτική μας ζωή, θα μας βοηθήσει να κάνουμε νέα ξεκινήματα στην προσωπική μας ζωή.

Καθοριστικός,  θα είναι όμως και ο ρόλος του Άρη, στις σημαντικές αποκαλύψεις που θα γίνουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στην ζωή μας, φωτογραφίζονται με τον καλύτερο τρόπο από την Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στα μέσα της εβδομάδας.

Αυτή η εβδομάδα θα έχει σημαντικές ανατροπές για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), τόσο του 1ου όσο και του 2ου δεκαημέρου, ενώ, σε νέα ξεκινήματα θα προχωρήσουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού του 3ου δεκαημέρου. Από την άλλη , ουδέτερη θα είναι αυτή η εβδομάδα τόσο για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) όσο και για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Κυριακή 07/02 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό θα ανατρέψει τα δεδομένα στην ερωτική ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 08/02 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου, θα δυσκολέψει την επικοινωνία των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 09/02 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα πιέσει συναισθηματικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς), ενώ θα είναι ιδιαίτερα θετική για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους).

Την Τετάρτη 10/02 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα δημιουργήσει αρκετές εντάσεις και παρεξηγήσεις στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 11/02 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις στην ερωτική ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου. Ενώ, η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου θα ωθήσει σε νέα ξεκινήματα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 12/02 η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθύς, θα δυσκολέψει συναισθηματικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς).

Το Σάββατο 13/02 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα βοηθήσει να βγει στην επιφάνεια η αλήθεια τόσο για τους Ταύρους και τους Σκορπιούς όσο και για τους Ιχθύς και τους Παρθένους του 2ου δεκαημέρου. Ενώ, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με την Αφροδίτη, θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου, να εκφράσουν με ιδιαίτερη ευκολία τα συναισθήματα τους.

Ενώ την Κυριακή 14/02 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Δία, θα φέρει ευχάριστες ειδήσεις στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Δεν φοβάμαι τις ανατροπές στην ζωή μου, γιατί πίσω από κάθε τέλος, υπάρχει μια νέα αρχή. Στο χέρι μας είναι λοιπόν, να ανοίξουμε την πόρτα στο καινούργιο και πιο αισιόδοξο κομμάτι της ζωής μας.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Παπουτσή Πηνελόπη

Photo cover:pixabay.com/CANDICE CANDICE 

Πηγή:https://www.oroskopos.tv/evdomadiaio-planitiko-skiniko-apo-7-2-14-2-2021/?fbclid=IwAR3NgR3sR1-ROX-7dEBE-Bl11etr53YSppX_I3J8EDvthePnBOFyI6-T2eU

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα