Ζώδια: Οι τάσεις της ημέρας – Ποιοι πρέπει να προσέξουν

Οι τάσεις της ημέρας 8/2 – Ποιοι πρέπει να προσέξουν σήμερα.

Η αλήθεια είναι πως ξεκινάει μια ευχάριστη εβδομάδα στο μεγαλύτερο μέρος της, η οποία φιλοξενεί μια πολύ προτρεπτική και δοτική Νέα Σελήνη.

Ας πάρουμε λοιπόν θέση ανοιχτής αγκάλης, ας παραμερίσουμε φόβους, δισταγμούς και ανησυχίες και ας υποδεχτούμε με εμπιστοσύνη την αισιοδοξία και την απλοχεριά της εβδομάδας.

Η σημερινή μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον Αιγόκερω που κεντρίζει τις φιλοδοξίες και τους στόχους και μας ενεργοποιεί προς αυτούς.

Σήμερα απολαμβάνουμε την ενασχόληση με τα ενδιαφέροντα και τα σχέδιά μας.

Στις 11.00 το πρωί κορυφώνεται η αρμονική  όψη της με τον Ουρανό, η οποία μας συνοδεύει με ενθουσιασμό ως νωρίς το απόγευμα.

Ωστόσο όσο ενθουσιασμό και αν μας δίνει η όψη δεν πρέπει να ξεχνάμε τη γήινη φύση του, η οποία δεν μας επιτρέπει να ξεφύγουμε από τις πρακτικές και μεθοδικές ενέργειες.

Η τάση μας λοιπόν για αλλαγή και εκπλήρωση, δεν ξεφεύγει από κάποια στερεότυπα που διατηρούμε σαν άλλοθι.

Η όψη όμως που επικρατεί σήμερα είναι η συνάντηση του Ήλιου με τον Ερμή στον Υδροχόο, μια συνάντηση που υπερισχύει όλων των άλλων διαθέσεων.

Αυτό συμβαίνει γιατί είναι πολύ εύκολο να πραγματοποιήσουμε τις επιθυμίες και να  κατακτήσουμε τους στόχους μας ειδικά αν προϋπάρχουν στο παρελθόν.

Η μέρα είναι ιδανική για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, επιτεύξεις, επανασυνδέσεις, επαναπροσδιορισμούς και επιβεβαιώσεις με ειδήσεις που μας χαροποιούν.

Ό,τι παζαρεύουμε είναι για καλό, ακόμα και αν δεν είναι άμεσα εμφανές.

Αιγόκεροι, Ταύροι και Παρθένοι αιφνιδιάζουν πολύ προσεκτικά χωρίς να αφήνουν κανένα κενό και περιθώριο λάθους, ενώ Υδροχόοι, Δίδυμοι και Ζυγοί, απολαμβάνουν ευκαιρίες και δικαιώσεις.

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα