Ζώδια: Οι τάσεις της ημέρας – Ποιοι πρέπει να προσέξουν

Οι τάσεις της ημέρας 9/2 –  Ποιοι πρέπει να προσέξουν σήμερα.

Βρισκόμαστε και σήμερα στην επιρροή της συνάντησης του Ήλιου και του Ερμή στον Υδροχόο, η οποία έχει ξεσηκώσει γιγάντια κύματα επαναπροσδιορισμού σχέσεων και καταστάσεων.

Συνεχίζουμε λοιπόν και με την ενέργεια της Νέας Σελήνης που έρχεται, να αμφισβητούμε το παλιό και να προσπαθούμε να φτιάξουμε κάτι νέο, που βασίζεται στο παλιό!

Με λίγα λόγια, προτιμάμε την αναθεώρηση από την ακύρωση.

Η Σελήνη σήμερα κινείται στον Αιγόκερω και οι πρωινές ώρες θα εναρμονιστεί με τον Ποσειδώνα, γεγονός που μας κρατάει σε μια γλυκιά αναμονή ως το μεσημέρι.

Δεν βιαζόμαστε να πάρουμε αποφάσεις και δεν κινούμαστε παρορμητικά. Δίνουμε χρόνο στον εαυτό μας και τους άλλους χωρίς πιέσεις και απαιτήσεις.

Οι  ώρες αυτές είναι ιδανικές για χαλαρωτικές ενασχολήσεις όπως διαλογισμό, Yoga, pilates.

Αν δεν έχουμε την πολυτέλεια να το πράξουμε, όπου και αν είμαστε και ό,τι και αν κάνουμε, πρέπει να το κάνουμε με πειθαρχία, μέθοδο και αφοσίωση.

Από το απόγευμα και μετά, η διάθεση αρχίζει να αλλάζει καθώς στις 7.22 το απόγευμα κορυφώνεται η δυσαρμονική όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα.

Η ηρεμία που νιώσαμε ή προσπαθήσαμε να υιοθετήσουμε, αρχίζει και μας εγκαταλείπει εφόσον σταδιακά ως το βράδυ κατακλυζόμαστε από έντονες σκέψεις, ανησυχία, φόβο, αγωνία και αμφιβολία.

Αν υπάρχει ένα πρόβλημα να μας απασχολεί το βράδυ διογκώνεται, ενώ γινόμαστε κυριαρχικοί και άδικοι.

Για να αποφύγουμε την ψυχολογική ήττα μένουμε μακριά από προκλήσεις, δεν απαντάμε και δεν δίνουμε σημασία σε ψυχοφθόρες αντιδράσεις.

Εννοείται πως συγκρατούμαστε και δεν προκαλούμε τίποτα και εμείς και κάνουμε αποδοχή των γεγονότων.

Η σημερινή μέρα χρειάζεται χαλαρωτική μουσική, πνευματική άσκηση, βότανα, καθαρισμό ατμόσφαιρας και ασκήσεις ψυχραιμίας.

Αυτοί που περισσότερο από άλλους πρέπει να δώσουν έμφαση στο εσωτερικό κομμάτι και όχι το εξωτερικό, είναι οι Αιγόκεροι, οι Ζυγοί, οι Κριοί και οι Καρκίνοι, ειδικά τις βραδινές ώρες.

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα 

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα