Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική ο δημοσιογράφος Τάσος Θεοδωρόπουλος

Διασωληνωμένος στην εντατική του νοσοκομείου Γιώργος Γεννηματάς με κορωνοϊό και σηψαιμία βρίσκεται ο δημοσιογράφος, Τάσος Θεοδωρόπουλος. 

Πριν από περίπου έξι χρόνια ο δημοσιογράφος είχε αποκαλύψει ότι είναι φορέας του HIV, αλλά και τον εθισμό του στο αλκοόλ. Ο Τάσος Θεοδωρόπουλος κατάφερε να βγει νικητής σε όλες τις μάχες που έδωσε και καλείται να παλέψει μια ακόμη φορά.

Στην κατάσταση της υγείας του αναφέρθηκε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, γράφοντας στο προφίλ του: «Έγινε το Σάββατο και η δεύτερη εγχείρηση εκτομής και στο άλλο πόδι. Στην εντατική από κόβιντ διασωληνωμένος και με σοβαρότατη σηψαιμία λοιπόν».

Ο δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου Τάσος Θεοδωρόπουλος, γνωστός ως ΤΑΖ, το 2015 είχε αποκαλύψει ότι τα τελευταία 11 χρόνια ήταν φορέας του HIV, σε μια προσπάθεια να σπάσει τα ταμπού πίσω από αυτόν τον ιό. Είχε γράψει τότε: «Είμαι ο ΤΑΖ και μολονότι δεν με λες ακριβώς χαρούμενο άνθρωπο, θα διεκδικώ το δικαίωμα στη χαρά όποιου του έχει στερηθεί. Ακόμα και με μπουνιές. Απελευθέρωσα από μέσα μoυ μια φορτωμένη από άλλους ντροπή. Όχι για τη δική μου αυτοπροβολή από τη στιγμή που γνωρίζω και δεν με αφορά όμως καθ’ όλου το όποιο προσωπικό ή επαγγελματικό κόστος μπορεί να πληρώσω. Μου αρκεί να κοιμάμαι ήρεμα ·και να να κάνω σεξ χαμογελώντας. Το έκανα για τη ζωή των άλλων που για μένα είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη δική μου. Τον ομοίων μου και φοβισμένων, Δεν ζεις αν δεν αντιμετωπίζεις το κόστος της αλήθειας σου. Κι αν δεν τη χρησιμοποιείς για να βοηθήσεις άλλους, απλά έρπεσαι.κι αλήθεια ποτέ δεν είχες…».

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin